Πολιτική

Κυβερνητικός εκπρόσωπος για ομιλία Τσίπρα: Τα οράματα και οι αυταπάτες του κατέληξαν σε εφιάλτη για την κοινωνία

«Ο κ. Τσίπρας ζει στο παρελθόν: ίδιος, απαράλλαχτος, αμετανόητος. Δεν μπορεί πια να προσφέρει τίποτα χρήσιμο στον τόπο», σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, μετά την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος.

Συγκεκριμένα ο κ. Οικονόμου ανέφερε στη δήλωσή του:

«Αφού οι πολιτικές περιορισμού των συνεπειών της ενεργειακής κρίσης και η τεράστια επιτυχία των διεθνών επαφών του Πρωθυπουργού τον απογύμνωσαν από πολιτικά επιχειρήματα και θέσεις, ο κ. Τσίπρας επέστρεψε σήμερα στα επικολυρικά και στα οράματα. Κανείς όμως δεν ξεχνά ότι τα οράματα και οι αυταπάτες του κ. Τσίπρα κατέληξαν σε εφιάλτη για την κοινωνία και την πατρίδα στο διάστημα 2015-2019. Ο κόσμος άλλαξε άρδην τα τελευταία δύο χρόνια, η Ελλάδα αλλάζει και αναβαθμίζεται διεθνώς. Ο κ. Τσίπρας όμως ζει στο παρελθόν: ίδιος, απαράλλαχτος, αμετανόητος. Δεν μπορεί πια να προσφέρει τίποτα χρήσιμο στον τόπο.
ΥΓ: ο μόνος στη μεταπολιτευτική ιστορία που προσπάθησε να εδραιώσει καθεστώς ήταν ο κ. Τσίπρας, με όχημα τα όσα προκάλεσε το 2015 και τις σκευωρίες που οργάνωσε αργότερα».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης: Ξεκόβω κάθε συζήτηση για πρόωρες εκλογές και ανασχηματισμό – Έχουμε υπόψιν μας και άλλα μέτρα στήριξης
Ο πρωθυπουργός συνέδεσε ευθέως το ενδεχόμενο παράτασης της σύγκρουσης στη Μέση Ανατολή με επιπτώσεις τόσο στην ευρωπαϊκή όσο και στην ελληνική οικονομία, λέγοντας ότι η χώρα πρέπει «να είναι έτοιμη για όλα τα ενδεχόμενα»
Κυριάκος Μητσοτάκης 228
Σήκωσε το γάντι ο Σαμαράς και χαρακτήρισε το Μητσοτάκη «ερασιτέχνη εφησυχασμένο» – «Αδικείτε τον εαυτό σας» η απάντηση Παπασταύρου
«Θα μου κάνει εμένα μαθήματα η μεταλλαγμένη Νέα Δημοκρατία» διερωτήθηκε, μεταξύ άλλων, ο πρώην πρωθυπουργός - Αντιπαράθεση με τον υπουργό Ενέργειας και Περιβάλλοντος
Αντώνης Σαμαράς
94