Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

Κυβερνητικός εκπρόσωπος για ομιλία Τσίπρα: Τα οράματα και οι αυταπάτες του κατέληξαν σε εφιάλτη για την κοινωνία

Κυβερνητικός εκπρόσωπος για ομιλία Τσίπρα: Τα οράματα και οι αυταπάτες του κατέληξαν σε εφιάλτη για την κοινωνία

«Ο κ. Τσίπρας ζει στο παρελθόν: ίδιος, απαράλλαχτος, αμετανόητος. Δεν μπορεί πια να προσφέρει τίποτα χρήσιμο στον τόπο», σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, μετά την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος.

Συγκεκριμένα ο κ. Οικονόμου ανέφερε στη δήλωσή του:

«Αφού οι πολιτικές περιορισμού των συνεπειών της ενεργειακής κρίσης και η τεράστια επιτυχία των διεθνών επαφών του Πρωθυπουργού τον απογύμνωσαν από πολιτικά επιχειρήματα και θέσεις, ο κ. Τσίπρας επέστρεψε σήμερα στα επικολυρικά και στα οράματα. Κανείς όμως δεν ξεχνά ότι τα οράματα και οι αυταπάτες του κ. Τσίπρα κατέληξαν σε εφιάλτη για την κοινωνία και την πατρίδα στο διάστημα 2015-2019. Ο κόσμος άλλαξε άρδην τα τελευταία δύο χρόνια, η Ελλάδα αλλάζει και αναβαθμίζεται διεθνώς. Ο κ. Τσίπρας όμως ζει στο παρελθόν: ίδιος, απαράλλαχτος, αμετανόητος. Δεν μπορεί πια να προσφέρει τίποτα χρήσιμο στον τόπο.
ΥΓ: ο μόνος στη μεταπολιτευτική ιστορία που προσπάθησε να εδραιώσει καθεστώς ήταν ο κ. Τσίπρας, με όχημα τα όσα προκάλεσε το 2015 και τις σκευωρίες που οργάνωσε αργότερα».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις