Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Λαφαζάνης: Στηρίζω την κυβέρνηση αλλά όχι τα μέτρα….

Λαφαζάνης: Στηρίζω την κυβέρνηση αλλά όχι τα μέτρα….

Οργισμένος για όσα γράφτηκαν για την άποψή του για την Τράπεζα της Ελλάδος εμφανίστηκε ο υπουργός Ενέργειας Παναγιώτης Λαφαζάνης. Ξεκαθάρισε ότι δεν παραιτείται και είπε ότι στηρίζει την κυβέρνηση.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους είπε:

«​Γίνεται μία ληστεία στη χώρα και κατηγορούμαι εγώ ότι θα κάνω ντου στην Τράπεζα της Ελλάδος. Η απόφαση είναι ότι δεν μπορούμε να συναινέσουμε σε αυτόν τον εκβιασμό και την καταστροφή, που συντελείται στη χώρα».

Ο κ. Λαφαζάνης είπε ακόμα ότι οι τρείς εναλλακτικές είναι: ΌΧΙ, παρόν ή αποχή. Είπε ακόμα ότι ελπίζει οι βουλευτές να μην υποκύψουν σε πιέσεις και πρόσθεσε: «Δεν θέτουμε θέμα κυβέρνησης, στηρίζουμε την κυβέρνηση αλλά δεν μπορούμε να στηρίξουμε τα μέτρα».

Ξεκαθάρισε ότι δεν παραιτείται και ότι έχουν ήδη συγκεντρωθεί περισσότερες από τις μισές υπογραφές στην Κεντρική Επιτροπή που τάσσονται κατά της συμφωνίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Λαφαζάνης είπε: «Δεν μπορούμε να λειτουργούμε με το δίλημμα μνημόνιο η καταστροφή. Δεν μπορούμε να λειτουργούμε στην βάση διάτρητων και τρομοκρατικων διλημμάτων περί μνημονίων ή καταστροφής. Διλημμάτων που έθεταν οι προηγούμενες μνημονιακές κυβερνήσεις.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε