Πολιτική

Λαφαζάνης: Στηρίζω την κυβέρνηση αλλά όχι τα μέτρα….

Οργισμένος για όσα γράφτηκαν για την άποψή του για την Τράπεζα της Ελλάδος εμφανίστηκε ο υπουργός Ενέργειας Παναγιώτης Λαφαζάνης. Ξεκαθάρισε ότι δεν παραιτείται και είπε ότι στηρίζει την κυβέρνηση.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μιλώντας στους δημοσιογράφους είπε:

«​Γίνεται μία ληστεία στη χώρα και κατηγορούμαι εγώ ότι θα κάνω ντου στην Τράπεζα της Ελλάδος. Η απόφαση είναι ότι δεν μπορούμε να συναινέσουμε σε αυτόν τον εκβιασμό και την καταστροφή, που συντελείται στη χώρα».

Ο κ. Λαφαζάνης είπε ακόμα ότι οι τρείς εναλλακτικές είναι: ΌΧΙ, παρόν ή αποχή. Είπε ακόμα ότι ελπίζει οι βουλευτές να μην υποκύψουν σε πιέσεις και πρόσθεσε: «Δεν θέτουμε θέμα κυβέρνησης, στηρίζουμε την κυβέρνηση αλλά δεν μπορούμε να στηρίξουμε τα μέτρα».

Ξεκαθάρισε ότι δεν παραιτείται και ότι έχουν ήδη συγκεντρωθεί περισσότερες από τις μισές υπογραφές στην Κεντρική Επιτροπή που τάσσονται κατά της συμφωνίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Λαφαζάνης είπε: «Δεν μπορούμε να λειτουργούμε με το δίλημμα μνημόνιο η καταστροφή. Δεν μπορούμε να λειτουργούμε στην βάση διάτρητων και τρομοκρατικων διλημμάτων περί μνημονίων ή καταστροφής. Διλημμάτων που έθεταν οι προηγούμενες μνημονιακές κυβερνήσεις.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Τα 10 πολιτικά μηνύματα του Τσίπρα από το myELAS: Από το νέο υπουργείο Έρευνας έως το σχέδιο για το ρεύμα και τη διεκδίκηση της εξουσίας
Ο Αλέξης Τσίπρας ξεκαθάρισε ότι η Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη δεν δημιουργήθηκε για να αποτελεί δύναμη διαμαρτυρίας, αλλά για να διεκδικήσει τη διακυβέρνηση της χώρας
Αλέξης Τσίπρας
58
ΟΠΕΚΕΠΕ: Η αντιπολίτευση σφυροκοπά τη Νέα Δημοκρατία – «Να αποδοθούν ευθύνες όσο ψηλά κι αν βρίσκονται»
ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, Ελληνική Λύση, ΝΙΚΗ, Νέα Αριστερά, ΕΛΑΣ και «Ελπίδα για τη Δημοκρατία» κάνουν λόγο για κατάρρευση του κυβερνητικού αφηγήματος, ενώ το Μαξίμου αντιτείνει ότι η αντιπολίτευση προεξόφλησε την ενοχή των βουλευτών
ΟΠΕΚΕΠΕ, ΓΡΑΦΕΙΑ