Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Λεβέντης: Απαντά στο “βλάκα” του Μπουτάρη! video

Λεβέντης: Απαντά στο “βλάκα” του Μπουτάρη! video

Ο Βασίλης Λεβέντης είχε… δημόσια κόντρα με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, για το πρωτόκολλο με τον αρχηγός της ΕΚ να απαντά για τα “γαλλικά”.

Βασίλης Λεβέντης και Γιάννης Μπουτάρης είχαν μια στιγμή έντασης μπροστά, μάλιστα, στα τηλεοπτικά συνεργεία για το ποιος θα κάνει πρώτος δηλώσεις έξω από τον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη.

Το περιστατικό σημειώθηκε την Παρασκευή, 26.10.2018 μετά την πανηγυρική δοξολογία.

Όταν τελείωσε τις δηλώσεις του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Γιάννης Μπουτάρης κατευθύνθηκε προς το βήμα και τότε τον σταμάτησε ο Βασίλης Λεβέντης, θέλοντας να μιλήσει πρώτος αυτός.

Ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης του απάντησε ότι είναι σειρά του και κατευθύνθηκε προς τις κάμερες. Μάλιστα υπάρχουν αναφορές από τοπικά ΜΜΕ πως ο Γιάννης Μπουτάρης αποκάλεσε “βλάκα” τον αρχηγό της Ένωσης Κεντρώων.

Έτσι, ο Βασίλης Λεβέντης απάντησε σήμερα, Σάββατο 27.10.2018, μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή Καλημέρα, στον ΣΚΑΪ.

Ο Βασίλης Λεβέντης αρχικά κατηγόρησε τον Γιάννη Μπουτάρη πως παραβίασε το πρωτόκολλο, ενώ όταν ρωτήθηκε σχετικά με το… “βλάκα”, απάντησε πως εκείνη την στιγμή ο ίδιος δεν το άκουσε. Τόνισε πως του μεταφέρθηκε από συνεργάτες του και πως “βούιξαν” τα sites, σημειώνοντας πως αν όντως το είπε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, τότε δεν τον τιμά καθόλου…

Βασίλης Λεβέντης VS Γιάννη Μπουτάρη… το χρονικό

Ο Βασίλης Λεβέντης αμέσως μόλις ο Γιάννης Μπουτάρης κατευθύνθηκε προς τις κάμερες, έδειξε φανερά τον εκνευρισμό του και για να μην ξανά βιώσει το ίδιο, πήγε στην Κατερίνα Νοτοπούλου και την ενημέρωσε ότι μετά τον δήμαρχο, θα κάνει αυτός δηλώσεις.

Ο Γιάννης Μπουτάρης, όταν ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του, προσπάθησε να εξηγήσει τον λόγο που έπρεπε να προηγηθεί.

«Είναι θεσμικό, ο δήμαρχος μιλάει πρώτα» είπε ο Γιάννης Μπουτάρης και ο Βασίλης Λεβέντης του απάντησε: «Τότε γιατί δεν «πήδηξες» και τον Μητσοτάκη. Έλα σε παρακαλώ…».

Λεβέντης

Ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης, εκείνη την ακούγεται να επιτίθεται στον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων λέγοντας: «Εσύ εμένα παρακαλάς, βλάκα;» και αποχώρησε.

Δείτε το βίντεο

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις