Πολιτική

Λεβέντης: Δεν διαγράφω τον Σαρίδη! Θα δούμε το θέμα ψύχραιμα

Ο Βασίλης Λεβέντης ξεκαθάρισε ότι δεν προχωρά στη διαγραφή Σαρίδη παρά το γεγονός ότι ενήργησε αντίθετα με τη γραμμή του κόμματος.

«Υπάρχει πρόβλημα όταν ενεργείς αντίθετα με την γραμμή του κόμματος. Θα το δούμε το θέμα με ψυχραιμία γιατί αν πάμε σε διαγραφή, τότε θα υπάρχει πρόβλημα με την κοινοβουλευτική μας ομάδα», δήλωσε ο κ. Λεβέντης στο ραδιόφωνο «FM 100» Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Λεβέντης σημείωσε ότι δεν προχωράει σε διαγραφή, αλλά όπως είπε «αφήνουμε τον βουλευτή να δράσει μόνος του. Εμείς ως κόμμα του Κέντρου έχουμε αξίες και αρχές. Πάντα στη νεότερη ιστορία τα κόμματα του Κέντρου δεχόντουσαν πισώπλατες μαχαιριές και προσπαθούσαν να τα εξοντώσουν, κάτι το οποίο δεν πρόκειται να συμβεί με την Ένωση Κεντρώων».

Για τη συμφωνία των Πρεσπών ο κ. Λεβέντης επανέλαβε ότι «οι πολιτικές εξελίξεις θα τρέξουν πολύ γρήγορα» και εκτίμησε: «Η χώρα μπορεί να οδηγηθεί σε πρόωρες εκλογές και πριν από την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών. Έτσι ο κ. Τσίπρας θα πετάξει την μπάλα στον κ. Μητσοτάκη και η ΝΔ θα αναγκαστεί να κάνει κωλοτούμπα και να κυρώσει τη Συμφωνία των Πρεσπών, παρότι σήμερα δηλώνει σε κάθε τόνο ότι είναι αντίθετοι με τη συγκεκριμένη συμφωνία. Εάν παρ’ ελπίδα η ΝΔ δεσμευτεί ότι δεν θα δώσει το όνομα της Μακεδονίας, τότε μπορούμε να στηρίξουμε τον σχηματισμό κυβέρνησης χωρίς να επιζητούμε καρέκλες εξουσίας».

Ο κ. Λεβέντης άσκησε, επίσης, κριτική και στο κόμμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων γιατί, όπως είπε χαρακτηριστικά, αυτοί ευθύνονται που με τις επιλογές τους έστειλαν τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Εξωτερικών στις Πρέσπες και υπέγραψαν τη μειοδοτική συμφωνία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποδέχθηκε τον Νόβακ Τζόκοβιτς στο Μαξίμου: «Να ανέβει το ελληνικό τένις ακόμα πιο ψηλά»
Στις 8 Νοεμβρίου, ο Νόβακ Τζόκοβιτς νίκησε τον Ιταλό Λορέντζο Μουζέτι στον τελικό του ATP 250 της Αθήνας, κατακτώντας στα 38 του χρόνια τον 101ο τίτλο του στο ανδρικό tour
Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Σέρβος πρωταθλητής του τένις, Νόβακ Τζόκοβιτς
9
Η Αφροδίτη Λατινοπούλου απορρίπτει τα σενάρια συνεργασίας με τον Αντώνη Σαμαρά: «Τον εκτιμώ αλλά είμαστε αυτόνομοι»
«Σε κάποια πράγματα από αυτά που που λέει ο Αντώνης Σαμαράς, συμφωνώ», σχολίασε η πρόεδρος της Φωνής Λογικής - Τι είπε για την εξέγερση των μεταναστών στη δομή φιλοξενίας στις Σέρρες
Αφροδίτη Λατινοπούλου
Πολυτεχνείο: Τα μηνύματα Κυριάκου Μητσοτάκη και Νίκου Ανδρουλάκη για την επέτειο – «Κρατάμε ζωντανό εκείνο το σκίρτημα ελευθερίας»
«Τιμούμε την εξέγερση του 1973 αναβαθμίζοντας την Παιδεία, ώστε να συμβαδίζει με την εποχή μας» τονίζει ο πρωθυπουργός, με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να υπογραμμίζει πως «στα χρόνια που έρχονται το Πολυτεχνείο θα γίνεται όλο και πιο επίκαιρο»
Εξέγερση του Πολυτεχνείου
Επέτειος Πολυτεχνείου: Ο Κωνσταντίνος Τασούλας κατέθεσε στεφάνι – «Είναι η υπεύθυνη λαϊκή και γενναία διεκδίκηση της δημοκρατίας»
«Σήμερα, τιμώντας το Πολυτεχνείο και όσους αψήφισαν τη ζωή τους για αυτό, αναμετριόμαστε με το χρέος μας απέναντί στο ευαίσθητο πολίτευμα της δημοκρατίας», είπε μεταξύ άλλων
Ο Κωνσταντίνος Τασούλας Καταθέτει στεφάνι