Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Λεβέντης για Μεγαλοοικονόμου: Να παραδώσει την έδρα που αποκτήθηκε με δικούς μου αγώνες

Λεβέντης για Μεγαλοοικονόμου: Να παραδώσει την έδρα που αποκτήθηκε με δικούς μου αγώνες
photo eurokinissi

Να κάνει πράξη την… απειλή της κάλεσε την Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου ο Βασίλης Λεβέντης και να παραδώσει την έδρα στην Ένωση Κεντρώων.

Ο κ. Λεβέντης εξέδωσα ανακοίνωση με την οποία τονίζει πως : «Σε εμφάνισή της η κ. Μεγαλοοικονόμου στο ΣΚΑΪ δήλωσε ότι «αν μου ζητήσει ο Β. Λεβέντης να παραδώσω την έδρα θα το πράξω αμέσως».

Πάγια θέση μου είναι κάθε βουλευτής, ιδιαίτερα διορισμένος από το κόμμα με λίστα, αν διαφωνήσει με το κόμμα, οφείλει να παραδίδει την βουλευτική έδρα. Συνεπώς, καλώ την κ. Μεγαλοοικονόμου να παραδώσει αμέσως την έδρα που ανήκει στο λαό του Πειραιά και αποκτήθηκε με δικούς μου αγώνες 40 ετών. Περιμένω λοιπόν να το πράξει».

Δηλώσεις για το θέμα έκανε και ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων και αντιπρόεδρος της Βουλής, Μάριος Γωεργιάδης ο οποίος κάλεσε και αυτός την κ. Μεγαλοοικονόμου να επιστρέψει την έδρα καθώς της το ζήτησε ο κ. Λεβέντης.

καλούμε την κ. Μεγαλοοικονόμου να υλοποιήσει τη δημόσια δέσμευσή της και να επιστρέψει σήμερα την έδρα της στην Ένωση Κεντρώων». Μάλιστα όπως αναφέρει ο κ. Γεωργιάδης «ούτως ή άλλως την έδρα την οφείλει στον πρόεδρο Βασίλη Λεβέντη και τους αγώνες του».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις