Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Λεβέντης: Ο Φλαμπουράρης δεν μου είπε ποτέ να συνεργαστούμε

Λεβέντης: Ο Φλαμπουράρης δεν μου είπε ποτέ να συνεργαστούμε

Τις συναντήσεις του με τον Αλέκο Φλαμπουράρη, υπουργό Επικρατείας και έναν εκ των στενότερων συνεργατών του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, επιβεβαίωσε ο Βασίλης Λεβέντης. Διέψευσε όμως ότι του έχει γίνει από την κυβέρνηση πρόταση συνεργασίας.

Αναφερόμενος στις συναντήσεις του με τον Αλέκο Φλαμπουράρη, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, κατά τη συνέντευξή του στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, είπε πως «σε εμένα δηλώνει ότι οικουμενική δεν γίνεται, ότι πρέπει να μείνει ο Τσίπρας. Όσες συναντήσεις έχουμε κάνει με τον Φλαμπουράρη, ποτέ δεν μου είπε να συνεργαστούμε, να δώσω ψήφο στην κυβέρνηση», είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Λεβέντης επανέλαβε τα περί οικουμενικής κυβέρνησης ή κυβέρνησης συνεργασίας με τη συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας, σημειώνοντας ότι ο ίδιος δεν ενδιαφέρεται να συμμετάσχει, όμως θα έδινε ψήφο εμπιστοσύνης.

Διευκρινίζοντας χθεσινές (29.12.2015) του δηλώσεις, για το ρόλο του Κώστα Καραμανλή, είπε ότι έγινε παρανόηση: «Εγώ δεν είπα ότι ο Καραμανλής κινεί τα νήματα από το παρασκήνιο. Η αγωνία κάνει τον Καραμανλή να αισθάνεται ότι πρέπει να γίνει οικουμενική κυβέρνηση». Διευκρίνισε ωστόσο ότι δεν έχει μιλήσει με τον πρώην πρωθυπουργό.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων είχε και μια… “καλή” κουβέντα για τον Πάνο Καμμένο, εκφράζοντας την άποψη πως «αισθάνεται ανασφαλής εκεί που βρίσκεται», εννοώντας τη συμμετοχή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στην κυβέρνηση και πρόσθεσε ότι «όσο μένει με τον ΣΥΡΙΖΑ, θα εξαφανιστεί από την πολιτική». Εκτίμησε δε ότι «το φάουλ με το σύμφωνο και τον στρατό, δεν το έκανε τυχαία ο Καμμένος» και προέβλεψε ότι «θα κάνει και τρίτο».

Σχετικά με τον νέο αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας, επανέλαβε τη στήριξή του στον Ευάγγελο Μεϊμαράκη, τον οποίο επίσης χαρακτήρισε «σώφρωνα άνθρωπο, που θα βοηθήσει στην οικουμενική».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε