Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Λεβέντης: Ο Τσίπρας θα κάνει εκλογές μετά τη ΔΕΘ

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, έκανε μία πρόβλεψη που αν μη τι άλλο θα συζητηθεί. Τόνισε χαρακτηριστικά πως ο “εγκλωβισμένος” Αλέξης Τσίπρας θα προχωρήσει σε πρόωρες εκλογές τον Οκτώβριο του 2016!

Μετά από προσπάθειες δεκαετιών, ο Βασίλης Λεβέντης κατάφερε τελικά να μπει στη Βουλή, μετά τις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015. Ένας από τους πλέον καθοριστικούς λόγους για τηξν εξέλιξη αυτή, είναι κατά πολλούς οι επιτυχημένες… προβλέψεις που είχε κάνει κατά το παρελθόν ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

“10-15 Οκτωβρίου οι εκλογές”!

Με βάση, λοιπόν, την προϊστορία του στις προβλέψεις, αίσθηση προκαλεί η σημερινή τοποθέτηση του Βασίλη Λεβέντη σχετικά με το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών.

Για την ακρίβεια, ο κ. Λεβέντης, μιλώντας στον skai, έδειξε πως δεν θεωρεί την συγκεκριμένη εξέλιξη ως πιθανή, αλλά ως βέβαιη και μάλιστα την τοποθέτησε και χρονικά!

Δήλωσε πως ο Αλέξης Τσίπρας είναι “εγκλωβισμένος” κι εκτίμησε πως αμέσως μετά την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης ο πρωθυπουργός θα προκηρύξει εκλογές, αναφέροντας ως πιθανή ημερομηνία τα μέσα του ερχόμενου Οκτωβρίου.

Ο ίδιος πάντως, ξεκαθάρισε πως κάτω υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις θα μπορούσε να συμμετάσχει σε ένα σχήμα συγκυβέρνησης.

Δείτε τις δηλώσεις του:

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε