Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Λεβέντης: Οργή για την ένταξη της Μεγαλοοικονόμου στον ΣΥΡΙΖΑ! Σφοδρή επίθεση και στον Τσίπρα

Λεβέντης: Οργή για την ένταξη της Μεγαλοοικονόμου στον ΣΥΡΙΖΑ! Σφοδρή επίθεση και στον Τσίπρα

«Το βράδυ των εκλογών η κ. Μεγαλοοικονόμου θα λάβει την απάντηση» δήλωσε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, για την ένταξη της πρώην βουλευτού του κόμματός του, στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, ως συνεργαζόμενη βουλευτής.

«Πιστεύαμε ότι ο κ. Τσίπρας είχε ένα ήθος. Τώρα έχασε κι αυτό το ηθικό πλεονέκτημά του» πρόσθεσε ο κ. Λεβέντης.

Συνεργάτες του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων, σχολιάζοντας το γεγονός, τόνιζαν πως: “Δεν ασχολούμαστε με την κα Μεγαλοοικονόμου, την απάντηση θα την πάρει στις εκλογές. Υπάρχει όμως ένα ηθικό θέμα για τον  κ. Τσίπρα. Πιστεύαμε ότι το ήθος του δεν επέτρεπε να δέχεται βουλευτές εκλεγμένους με τη σημαία άλλου κόμματος. Από σήμερα το ηθικό αυτό πλεονέκτημα τίθεται σε αμφιβολία”. 

Η ένταξη στον ΣΥΡΙΖΑ

Υπενθυμίζεται ότι, νωρίτερα, η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου ψήφισε “ναι” στο πολυνομοσχέδιο. Λίγο αργότερα ανακοινώθηκε ότι εντάσσεται στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, ως συνεργαζόμενη.

Η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, η οποία είχε εκλεχθεί με το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη (Ένωση Κεντρώων) φέρεται να ζήτησε την ένταξη της στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ με επιστολή της στον πρωθυπουργό. Με την σειρά του ο Αλέξης Τσίπρας έστειλε επιστολή στο προεδρείο της Βουλής με την οποία αποδέχεται το αίτημα της. Και μετά από λίγο ανακοινώθηκε και επίσημα από την προεδρεύουσα Τασία Χριστοδουλοπούλου (δείτε εδώ περισσότερα).

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις