Τρίτη, 23 Απρ.
20oC Αθήνα

ΔΕΘ 2018: Ο Αλέξης Τσίπρας ευδιάθετος έκανε τη βόλτα του! Χαμόγελα, αστεία και εντυπωσιακές εικόνες!

ΔΕΘ 2018: Ο Αλέξης Τσίπρας ευδιάθετος έκανε τη βόλτα του! Χαμόγελα, αστεία και εντυπωσιακές εικόνες!

– Η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης είναι γεγονός – Τα εγκαίνια το πρωί του Σαββάτου (08.09.2018) πραγματοποιήσε ο Αλέξης Τσίπρας
– Το απόγευμα (09.09.2018) η μεγάλη ομιλία του Αλέξη Τσίπρα
– Πρωτοφανή αστυνομικά μέτρα – 7.000 αστυνομικοί είναι στο “πόδι” για να αποτρέψουν επεισόδια
– Αποστολή στη Θεσσαλονίκη ο δημοσιογράφος Κώστας Στάμου

Ένα συνολικό στρατηγικό σχέδιο για την Ελλάδα της νέας εποχής, μετά την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια, αναμένεται να παρουσιάσει ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, στην αποψινή ομιλία του στην τελετή εγκαινίων της 83ης ΔΕΘ, όπως έχει αναγγείλει ο υπουργός Επικρατείας και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος. Είναι η πρώτη φορά μετά από 8 χρόνια που ο πρωθυπουργός θα μιλήσει στη ΔΕΘ για το σχέδιο της δικής του κυβέρνησης, επισήμανε ο κ. Τσίπρας στη συνάντηση που είχε με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων της Βόρειας Ελλάδας και όλοι αναμένουν την εξειδίκευση αυτού του σχεδίου.

Σύμφωνα με τους αρμόδιους υπουργούς το πλεόνασμα του 2018 αναμένεται ότι θα ξεπεράσει το ποσό των 750.000.000 και θα κατανεμηθεί με δίκαιο τρόπο στα κοινωνικά στρώματα εκείνα που έχουν πληγεί περισσότερο από την κρίση. Επίσης ο πρωθυπουργός αναμένεται να παρουσιάσει ένα πακέτο μέτρων για την αξιοποίηση του δημοσιονομικού χώρου που θα προκύψει το 2019 και το 2020 και αφορούν σε φοροελαφρύνσεις, εισφοροελαφρύνσεις και μείωση του ΕΝΦΙΑ.

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις