Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Μαρέβα Γκραμπόβσκι: “Ευχαριστούμε βασίλισσα Ελισάβετ για ένα υπέροχο βράδυ”!

Μαρέβα Γκραμπόβσκι
Φωτογραφία: Reuters

Η Μαρέβα Γκραμπόβσκι συνόδευσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο παλάτι του Μπάκιγχαμ και με μήνυμά της ευχαριστεί την βασίλισσα Ελισάβετ.

Όλα τα φώτα έπεσαν χθες, Τρίτη 03.12.2019, στο παλάτι του Μπάκιγχαμ. Η βασίλισσα Ελισάβετ έπαιζε… στην έδρα της και υποδέχθηκε τους ηγέτες των χωρών – μελών του ΝΑΤΟ, που βρέθηκαν στο Λονδίνο για την Σύνοδο Κορυφής της Συμμαχίας. Όλοι έβαλαν τα… καλά τους, μεταξύ των οποίων και ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από την σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόβσκι. Οι δυο τους απαθανατίστηκαν δίπλα στην βασίλισσα Ελισάβετ, ενώ μαζί τους βρίσκονταν και ο ΓΓ του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλντενμπεργκ.

Μια μέρα μετά, λοιπόν, η σύζυγος του Έλληνα πρωθυπουργού ευχαρίστησε την βασίλισσα της Αγγλίας για “ένα υπέροχο βράδυ στο παλάτι του Μπάκιγχαμ”, όπως χαρακτηριστικά έγραψε στην ανάρτησή της.

Δείτε την

Εν τω μεταξύ, μέσα από μια σειρά αναρτήσεων στον επίσημο λογαριασμό της βασιλικής οικογένειας στο Twitter η βασίλισσα Ελισάβετ μας έβαλε χθες… μέσα στην δεξίωση.

Σε μια από αυτές, μάλιστα, απεικονίζεται και το πρωθυπουργικό ζεύγος της Ελλάδας.

Δείτε την

Παράλληλα, κατά την διάρκεια της βραδιάς, οι εικόνες μέσα από την δεξίωση έβλεπαν το “φως” της δημοσιότητας και αποκάλυπταν τόσο τα “πηγαδάκια”…

βασίλισσα Ελισάβετ βασίλισσα Ελισάβετ

…όσο και το backstage της οικογενειακής φωτογραφίας!

βασίλισσα Ελισάβετ

Δείτε το πρωθυπουργικό ζεύγος με την Βασίλισσα Ελισάβετ

Μητσοτάκης

Νωρίτερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Μαρέβα Γκραμπόβσκι έφτασαν με αυτοκίνητο, με την σύζυγο του Έλληνα πρωθυπουργού να επιλέγει ένα μακρύ φόρεμα, με σκούρα πράσινη απόχρωση.

Δείτε τις πρώτες εικόνες από την στιγμή που Κυριάκος Μητσοτάκης και Μαρέβα Γκραμπόβσκι φτάνουν στα ανάκτορα

Δείτε τις φωτογραφίες από τους ηγέτες των χωρών – μελών του ΝΑΤΟ στο Μπάκιγχαμ

Στην δεξίωση έδωσε το παρών και η σύζυγος του Πρίγκιπα Ουίλιαμ και… μελλοντική βασίλισσα, Κέιτ Μίντλετον.

Δείτε την οικογενειακή φωτογραφία και τα καρέ μέσα από τα ανάκτορα

Μητσοτάκης: Μετά την βασίλισσα Ελισάβετ και τον Ερντογάν… πίσω στην Ελλάδα! Το πρόγραμμα για την Τετάρτη, 04.12.2019

Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου, στις 09:00, θα έχει σύσκεψη για το Μεταναστευτικό, στο Μέγαρο Μαξίμου, με τη συμμετοχή του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αρμόδιου για την προώθηση του Ευρωπαϊκού τρόπου ζωής, Μαργαρίτη Σχοινά, της Επιτρόπου Εσωτερικών Υποθέσεων, Ylva Johansson, του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, του αναπλ. Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιου για τη Μεταναστευτική Πολιτική, Γιώργου Κουμουτσάκου, της Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδιας για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δόμνας Μιχαηλίδου και της Εθνικής Συντονίστριας για τα ασυνόδευτα παιδιά, Ειρήνης Αγαπηδάκη.

Στις 11:30, ο κ. Μητσοτάκης θα παραστεί στα εγκαίνια της πρώτης μονάδας παραγωγής μηχανημάτων ανταποδοτικής ανακύκλωσης της ENVIPCO στην Ελλάδα που θα πραγματοποιηθεί στην Παλλήνη Αττικής.

Φωτογραφίες: Reuters.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις