Κυριακή, 28 Απρ.
19oC Αθήνα

Μαρινάκης για Κασσελάκη: Εκφραστής της ρητορικής του χθες, της τοξικότητας, της παραπληροφόρησης

Μαρινάκης για Κασσελάκη: Εκφραστής της ρητορικής του χθες, της τοξικότητας, της παραπληροφόρησης

Πόλεμος αναρτήσεων, μεταξύ το κυβερνητικού εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη και του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη, έχει ξεσπάσει σήμερα (8.11.23) με θέμα το δημόσιο χρέος. 

Όλα ξεκίνησαν από τη χθεσινή επίθεση του Στέφανου Κασσελάκη στον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη, με τον Παύλο Μαρινάκη να τη σχολιάζει αργότερα την ίδια ημέρα ως εξής: 

«Πρέπει να έχουμε συναίσθηση, ασχέτως τι έγινε πριν το 2015. Ο κ. Κασσελάκης, είναι πρόεδρος ενός κόμματος που μας φόρτωσε το πιο άχρηστο μνημόνιο και έφερε σε ουρές τους πολίτες έξω από τράπεζες και δεν μπορεί να μιλάει με τέτοιο τρόπο για έναν πρώην πρωθυπουργό, υιοθετώντας πλήρως τη ρητορική του υπαρχηγού του, του κ. Πολάκη για χρέη και χρεοκοπία. Η συζήτηση περί παρελθόντος δεν αφορά την κοινωνία, αντίθετα την ενδιαφέρει το παρόν».

Σήμερα, ο Στέφανος Κασσελάκης σήκωσε το γάντι, εξαπολύοντας πυρά κατά του κυβερνητικού εκπροσώπου

Σε ανάρτησή του, ο Παύλος Μαρινάκης απαντά στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ: 

«Όσες φορές και να προσπαθήσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να πετάξει τη μπάλα στην εξέδρα και να διαστρεβλώσει τα λεγόμενά μας, τα πάνω από 100 δισεκατομμύρια ευρώ που φόρτωσαν στη χώρα μας, το κλείσιμο των τραπεζών και η μεγαλύτερη πολιτική εξαπάτηση στη σύγχρονη ιστορία φέρουν τη σφραγίδα του κόμματός του.

Κύριε Κασσελάκη, έχω την τιμή και την ευθύνη να εκπροσωπώ έναν Πρωθυπουργό και μια Κυβέρνηση που, σε μια περίοδο αλλεπάλληλων εισαγόμενων κρίσεων, προσπαθούν και βρίσκουν λύσεις για τα προβλήματα του παρόντος μιλώντας με όρους μέλλοντος.

Αφήνουμε σε εσάς τον ρόλο του εκφραστή της ρητορικής του χθες, της τοξικότητας και της παραπληροφόρησης».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις