Πολιτική

Με αγωγή απειλεί και ο Παπανδρέου – “Να μαζέψει τους σκευωρούς ο Τσίπρας”

Με οργισμένη ανακοίνωση απάντησε στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Documento και ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος μιλά για “μια ακόμη στημένη επιχείρηση σπίλωσης πολιτικών, που παραπέμπει σε πρακτικές φασιστικών ολοκληρωτικών καθεστώτων”.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Γραφείου του Κινήματος Δημοκρατών και Σοσιαλιστών, αναφέρει: “Οι προθέσεις; Συγκάλυψη πραγματικών πολιτικών εγκλημάτων; Αποπροσανατολισμός από τα κακώς κείμενα και τις πολιτικές ευθύνες της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ;

Μανιώδης και φανατισμένη προσπάθεια να χτυπήσουν τον Γιώργο Παπανδρέου; Είτε από φόβο, είτε για να βρεθεί αποδιοπομπαίος τράγος, αντί να κοιτάξουν κατάματα τα πραγματικά εγκλήματα που συντελούνται στη χώρα. Πρόθυμοι κονδυλοφόροι, για πάσης φύσεως «δουλειές», μεταξύ των οποίων ο γνωστός κ. Βαξεβάνης, που προστίθεται στη λίστα των υπηρετών της αριστεροδεξιάς καραμανλικών αποχρώσεων, αλλά προφανώς και πρόθυμοι κυβερνητικοί παράγοντες, υποστηρίζουν το όλο εγχείρημα λασπολογίας, καλλιεργώντας υποψίες χωρίς ίχνος αλήθειας.

Τώρα, μέσα από τις στήλες μιας νεόκοπης εφημερίδας, ενός ιδιοκτήτη, γιου ενός άλλου παλαιότερου εκδότη, που η εφημερίδα του δεν υπάρχει σήμερα. Μιας εφημερίδας που είχε εκδοθεί μόνο και μόνο για να συμβάλει στην επιχείρηση «μαύρο ’89». Η εφημερίδα «Documento», ιδιοκτησίας του γιου του κ. Καλογρίτσα, που συμμετείχε με πέτσινο πόθεν έσχες στο πολυσυζητημένο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, επιβεβαιώνει, με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της αυριανής έκδοσης, που κυκλοφορεί από σήμερα στο διαδίκτυο, ότι λεφτά υπάρχουν και αν δεν έχεις φροντίζουν κάποιοι να τα βρεις. Αρκεί να γίνει παιχνίδι, σε βάρος του δημοσίου συμφέροντος και των συμφερόντων των πολιτών, με πολιτικές επιλογές χάριν εντυπώσεων.

Αντί λοιπόν να αποκαλύψουν αυτές τις αλήθειες και τόσες άλλες εγκληματικές πράξεις που πληρώνει σήμερα ο Ελληνικός λαός, προσπαθούν να τα συγκαλύψουν με πέπλο ομίχλης, με ένα στημένο δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο, αφήνεται να εννοηθεί ότι δήθεν, ο Γιώργος Παπανδρέου, έχει λεφτά σε λογαριασμό που υπάρχει στη λίστα Μπόργιανς.

Για μια ακόμη φορά, λοιπόν: Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν έχει καμία κατάθεση σε οποιονδήποτε λογαριασμό που δεν έχει δηλωθεί, στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό. Οτιδήποτε άλλο, ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα και την αλήθεια. Οι υπεύθυνοι της στημένης – και αυτής, ιστορίας, θα βρεθούν αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη.
Και κάτι τελευταίο. Ας μαζέψει τους κυβερνητικούς σκευωρούς ο κ. Τσίπρας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης στο Breitbart: «Ο Τραμπ θα περάσει καλά στην Ελλάδα, είμαστε περήφανοι για τη φιλοξενία μας και ελπίζουμε να συμφωνήσει με το Ιράν»
Όσα είπε ο Έλληνας πρωθυπουργός για Τραμπ, Ιράν, Γάζα και τις έρευνες των Exxon Mobil και Chevron στην χώρα - Η συνέντευξή του στο Breitbart News, στο πλαίσιο του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών
Κυριάκος Μητσοτάκης 6
Μαρινάκης κατά Ανδρουλάκη για το «ντιλάρισμα» με τους «13» του ΟΠΕΚΕΠΕ: «Όσο και αν πιέζεται από τις δημοσκοπήσεις, δεν πρέπει να ξεχνά τον θεσμικό του ρόλο»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατηγορεί τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για διαστρέβλωση και πολιτική πίεση
Παύλος Μαρινάκης
Νέα σύγκρουση ΠΑΣΟΚ – Μαξίμου για τους «13» του ΟΠΕΚΕΠΕ: «Μαζεύει το χάσμα» απαντά στη ΝΔ η Χαριλάου Τρικούπη
Η αξιωματική αντιπολίτευση ανεβάζει εκ νέου τους τόνους, βλέποντας προσπάθεια εσωτερικής πυρόσβεσης στο κυβερνητικό στρατόπεδο μετά τις βολές κατά Σκέρτσου
Τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη