Πολιτική

Με αγωγή απειλεί και ο Παπανδρέου – “Να μαζέψει τους σκευωρούς ο Τσίπρας”

Με οργισμένη ανακοίνωση απάντησε στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Documento και ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος μιλά για “μια ακόμη στημένη επιχείρηση σπίλωσης πολιτικών, που παραπέμπει σε πρακτικές φασιστικών ολοκληρωτικών καθεστώτων”.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Γραφείου του Κινήματος Δημοκρατών και Σοσιαλιστών, αναφέρει: “Οι προθέσεις; Συγκάλυψη πραγματικών πολιτικών εγκλημάτων; Αποπροσανατολισμός από τα κακώς κείμενα και τις πολιτικές ευθύνες της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ;

Μανιώδης και φανατισμένη προσπάθεια να χτυπήσουν τον Γιώργο Παπανδρέου; Είτε από φόβο, είτε για να βρεθεί αποδιοπομπαίος τράγος, αντί να κοιτάξουν κατάματα τα πραγματικά εγκλήματα που συντελούνται στη χώρα. Πρόθυμοι κονδυλοφόροι, για πάσης φύσεως «δουλειές», μεταξύ των οποίων ο γνωστός κ. Βαξεβάνης, που προστίθεται στη λίστα των υπηρετών της αριστεροδεξιάς καραμανλικών αποχρώσεων, αλλά προφανώς και πρόθυμοι κυβερνητικοί παράγοντες, υποστηρίζουν το όλο εγχείρημα λασπολογίας, καλλιεργώντας υποψίες χωρίς ίχνος αλήθειας.

Τώρα, μέσα από τις στήλες μιας νεόκοπης εφημερίδας, ενός ιδιοκτήτη, γιου ενός άλλου παλαιότερου εκδότη, που η εφημερίδα του δεν υπάρχει σήμερα. Μιας εφημερίδας που είχε εκδοθεί μόνο και μόνο για να συμβάλει στην επιχείρηση «μαύρο ’89». Η εφημερίδα «Documento», ιδιοκτησίας του γιου του κ. Καλογρίτσα, που συμμετείχε με πέτσινο πόθεν έσχες στο πολυσυζητημένο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, επιβεβαιώνει, με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της αυριανής έκδοσης, που κυκλοφορεί από σήμερα στο διαδίκτυο, ότι λεφτά υπάρχουν και αν δεν έχεις φροντίζουν κάποιοι να τα βρεις. Αρκεί να γίνει παιχνίδι, σε βάρος του δημοσίου συμφέροντος και των συμφερόντων των πολιτών, με πολιτικές επιλογές χάριν εντυπώσεων.

Αντί λοιπόν να αποκαλύψουν αυτές τις αλήθειες και τόσες άλλες εγκληματικές πράξεις που πληρώνει σήμερα ο Ελληνικός λαός, προσπαθούν να τα συγκαλύψουν με πέπλο ομίχλης, με ένα στημένο δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο, αφήνεται να εννοηθεί ότι δήθεν, ο Γιώργος Παπανδρέου, έχει λεφτά σε λογαριασμό που υπάρχει στη λίστα Μπόργιανς.

Για μια ακόμη φορά, λοιπόν: Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν έχει καμία κατάθεση σε οποιονδήποτε λογαριασμό που δεν έχει δηλωθεί, στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό. Οτιδήποτε άλλο, ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα και την αλήθεια. Οι υπεύθυνοι της στημένης – και αυτής, ιστορίας, θα βρεθούν αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη.
Και κάτι τελευταίο. Ας μαζέψει τους κυβερνητικούς σκευωρούς ο κ. Τσίπρας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σύγκρουση ελικοπτέρων στην Ψάθα: Η αντιπολίτευση ζητεί πλήρη διερεύνηση της τραγωδίας – «Οι ευθύνες δεν θα θαφτούν στις στάχτες»
Συλλυπητήρια για τους δύο νεκρούς και αιχμές κατά της κυβέρνησης από τα κόμματα - Στο επίκεντρο οι συνθήκες του δυστυχήματος, η ασφάλεια των πληρωμάτων και ο σχεδιασμός της Πολιτικής Προστασίας
Σύγκρουση ελικοπτέρων στην Ψάθα
O Mητσοτάκης στο Συντονιστικό της Πολιτικής Προστασίας μετά τη σύγκρουση των ελικοπτέρων στην Ψάθα: «Χάσαμε δύο μαχητές της πρώτης γραμμής»
Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε για τα πύρινα μέτωπα και το δυστύχημα με τα δύο εναέρια μέσα, ενώ εξέφρασε τη βαθιά του θλίψη για τον θάνατο του Έλληνα συντονιστή και του Δανού χειριστή
Μητσοτάκης, Συντονιστικό Πολιτικής Προστασίας 44
Η Μαρία Καρυστιανού διέγραψε τον Θανάση Αυγερινό από την «Ελπίδα για τη Δημοκρατία» με βαριές αιχμές για «άδηλο σχέδιο»
Η επικεφαλής του κινήματος κατηγορεί τον μέχρι πρότινος στενό συνεργάτη της για διχαστική στάση, υπονόμευση της ενότητας και παραβίαση της πολιτικής γραμμής
Παρουσίαση του νέου πολιτικού φορέα από την Μαρία Καρυστιανού, σε εκδήλωση στο "Ολύμπιον" στην Θεσσαλονίκη, Πέμπτη 21 Μαΐου 2026.   (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ 21