Πολιτική

Με εκπροσώπους της ελληνικής μειονότητας στην Αλβανία συναντήθηκε ο Αλέξης Τσίπρας

Ο Αλέξης Τσίπρας είχε συνάντηση με τους εκπροσώπους της ελληνικής εθνικής μειονότητας, Βαγγέλη Ντούλε, πρόεδρο του κόμματος Ένωση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, και Βαγγέλη Τάβο, από το κόμμα LSI.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας όπως αναφέρει το ΑΜΝΑ, συνομίλησε μαζί τους για τις εξελίξεις στην Αλβανία, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η μειονότητα, τις μεταρρυθμίσεις στη γειτονική χώρα και την ενταξιακή της προοπτική.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνάντηση πραγματοποιήθηκε κατά την περιοδεία του πρωθυπουργού στην Ήπειρο, καθώς οι δύο εκπρόσωποι της ελληνικής μειονότητας παραβρέθηκαν στην ομιλία του κ. Τσίπρα στα Γιάννενα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σδούκου για ομιλία Τσίπρα: Παίρνουν πίσω τη μία εξαγγελία μετά την άλλη και κάνουν κυβιστήσεις στα τηλεοπτικά παράθυρα
«Εφαρμόζοντας ''Τσιπρικά μαθηματικά'', προσπάθησε να μας πείσει ότι το ετήσιο κόστος των 400 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση 80.000 φοιτητών με 500 ευρώ επί δέκα μήνες δεν πολλαπλασιάζεται επί τέσσερα στην τετραετία»
Αλεξάνδρα Σδούκου 12
Παίρνει πίσω ο τομεάρχης της ΕΛ.ΑΣ Γιώργος Παππάς τα περί καταγραφής ακόμα και κοσμημάτων σε θυρίδες για την φορολόγηση του πλούτου
Σε συνέντευξή του ο Γιώργος Παππάς είχε πει ότι η καταγραφή για το περιουσιολόγιο θα μπορούσε να επεκτείνεται και σε κοσμήματα ή άλλα αντικείμενα αξίας που βρίσκονται σε τραπεζικές θυρίδες
Παίρνει πίσω ο τομεάρχης της ΕΛ.ΑΣ Γιώργος Παππάς τα περί καταγραφής ακόμα και κοσμημάτων σε θυρίδες για την φορολόγηση του πλούτου 89