Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Με κόκκινα στην Κουμουνδούρου η Γιάννα Αγγελοπούλου – Είδε τον… ηλιοκαμμένο Τσίπρα (pics)

Με κόκκινα στην Κουμουνδούρου η Γιάννα Αγγελοπούλου – Είδε τον… ηλιοκαμμένο Τσίπρα (pics)

Τα χαμόγελα περίσσευαν το πρωί της Τρίτης (09.06.2020) στην Κουμουνδούρου. Άλλωστε η Γιάννα Αγγελοπούλου και ο Αλέξης Τσίπρας δεν συναντώνται πρώτη φορά.

Με ένα κατακόκκινο κοστούμι που… ταίριαζε στο χώρο, η Γιάννα Αγγελοπούλου βρέθηκε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου, όπου την υποδέχτηκε ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρώην πρωθυπουργός μάλλον έκανε… τις βουτιές του το τριήμερο, αφού στις φωτογραφίες από τη συνάντηση φαίνεται να έχει πάρει… χρωματάκι!

Καθισμένη στον κατακόκκινο καναπέ και με τον Αλέξη Τσίπρα (σε κόκκινη καρέκλα) απέναντί της, η Γιάννα Αγγελοπούλου ενημέρωσε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για τις πρωτοβουλίες της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», της οποίας είναι επικεφαλής.

Η Γιάννα Αγγελοπούλου βρέθηκε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο πλαίσιο του κύκλου επαφών της με τους αρχηγούς των κομμάτων, τους οποίους και θα ενημερώσει αναλυτικά για τα όσα έχει κάνει μέχρι σήμερα η Επιτροπή αλλά και τα όσα σχεδιάζει για το μέλλον.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, κατά τη συνάντηση η πρόεδρος της Επιτροπής ενημέρωσε για την πορεία της προετοιμασίας και των εργασιών για τις εορταστικές εκδηλώσεις το 2021. Από την πλευρά του ο Αλέξης Τσίπρας συζήτησε με τη Γιάννα Αγγελοπούλου σκέψεις και προτάσεις για την ενίσχυση της προσπάθειας της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνονται.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις