Δευτέρα, 29 Απρ.
23oC Αθήνα

Στο υπουργείο Υγείας ο Α. Τσίπρας – “Θερμή” υποδοχή από την ΠΟΕΔΗΝ

Στο υπουργείο Υγείας ο Α. Τσίπρας – “Θερμή” υποδοχή από την ΠΟΕΔΗΝ

Τα μέτρα ασφαλείας είναι κάτι παραπάνω από δρακόντεια στο υπουργείο Υγείας λόγω της επίσκεψης του Πρωθυπουργού και έτσι τα μέλη της ΠΟΕΔΗΝ δεν είχαν καμία… τύχη να πλησιάσουν τον Α. Τσίπρα για να διαμαρτυρηθούν. Το έκαναν από… απόσταση.

Ο Πρωθυπουργός στο πλαίσιο της προώθησης του κυβερνητικού έργου επισκέπτεται σήμερα το υπουργείο Υγείας. Ο Α. Τσίπρας έφτασε στο κτίριο του υπουργείου λίγο μετά τις 10:30.

Ένα χαρακτηριστικό των μέτρων που είχαν ληφθεί για την επίσκεψη του Α. Τσίπρα στο υπουργείο είναι και το γεγονός ότι οι αστυνομικοί εμπόδισαν τα μέλη της ΠΟΕΔΗΝ να βγουν από το κτήριο της ομοσπονδίας…

 

Μάλιστα τα μέλη της ΠΟΕΔΗΝ ενημερώθηκαν ότι για να βγουν από το κτίριο θα πρέπει να εγκαταλείψουν τον χώρο ένας ένας με τη συνοδεία αστυνομικού!

Τα μέλη της ΠΟΕΔΗΝ που ήθελαν να διαμαρτυρηθούν για την έλλειψη προσωπικού και τα προβλήματα στον χώρο της Υγείας δεν μπορούσαν να πλησιάσουν και έτσι κρέμασαν πανό στα γραφεία τους δίπλα στο υπουργείο και φώναξαν συνθήματα μόλις έφτασε στον χώρο ο Πρωθυπουργός.

Με το πανό που ανάρτησαν οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία αναφέρονται σε εργασιακή εξουθένωση απαιτώντας την ένταξή τους στο σύστημα των βαρέων και ανθυγιεινών. Τα μέλη της ΠΟΕΔΗΝ ανάρτησαν και δεύτερο πανό με τις… “κωλοτούμπες” και τα “θα” της κυβέρνησης…

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Μ. ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε