Πέμπτη, 9 Μαΐ
19oC Αθήνα

Μεγαλόπολη: “Θερμή” υποδοχή στον Φάμελλο με σανό, κάρβουνο και συνθήματα! [vids, pics]

Μεγαλόπολη

Τη Μεγαλόπολη επισκέφθηκε ο αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος κ. Φάμελλος για το θέμα της σύστασης του Ταμείου Δίκαιης Μετάβασης. Μια επίσκεψη που είχε… πολλή ένταση.

Η τοπική κοινωνία στην Μεγαλόπολη είναι εδώ και καιρό εξαγριωμένη με την πώληση των μονάδων της ΔΕΗ. Έτσι, εργαζόμενοι περίμεναν τον κ. Φάμελλο, φωνάζοντας συνθήματα όπως: «Τσίπρα—Σταθάκη ακούστε το καλά, το ξεπούλημα σας, θα μείνει στα χαρτιά». Αλλά και «Πουλάτε, πουλάτε, στη φυλακή θα πάτε»!

Επίσης, στα σκαλιά του Δημαρχείου είχαν πετάξει… σανό και κάρβουνο.

Στη συνέχεια, εκπρόσωποι εργαζόμενων της ΔΕΗ είδαν από κοντά τον αναπληρωτή Υπουργό, του τα «έψαλλαν» για την πώληση της ΔΕΗ και του ζήτησαν να αποχωρήσει ειρηνικά από την πόλη.

“Πουλάτε, πουλάτε, στη φύλακή θα πάτε”

Δείτε το βίντεο από την Μεγαλόπολη

Gepostet von Takis Kampisioulis am Mittwoch, 20. Juni 2018

Οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ ζητούσαν από τον Φάμελλο να αποχωρήσει… ειρηνικά από τη Μεγαλόπολη!

Gepostet von Takis Kampisioulis am Mittwoch, 20. Juni 2018

“Ομηρία” και αποχώρηση με αποδοκιμασίες και οργή

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο Σωκράτης Φάμελος είχε μεταβεί στο Δημαρχείο από τις 16:00 το απόγευμα, ωστόσο λόγω των διαμαρτυριών η συγκέντρωση των φορέων της πόλης για το Ταμείο Δίκαιης Μετάβασης ματαιώθηκε.

Έτσι, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο κ. Φάμελος αρνήθηκε να βγει και να φύγει από το Δημαρχείο αν δεν αποχωρούσαν οι συγκεντρωμένοι που ήταν έξω.

Μετά από πολλές ώρες αυτής της «ομηρίας» και αφού οι συγκεντρωμένοι αυξάνονταν, ο Σωκράτης Φάμελλος, σύμφωνα πάντα με τα τοπικά ΜΜΕ, πήρε την απόφαση να βγει, φεύγοντας από την πίσω πόρτα!

Ιδιαίτερη εντύπωση, μάλιστα, προκάλεσε το γεγονός ότι το υπηρεσιακό αυτοκίνητο του υπουργού έφυγε ανάποδα σε μονόδρομο και με μεγάλη ταχύτητα περνώντας μάλιστα δίπλα από μικρά παιδιά, την στιγμή που οι αποδοκιμασίες ήταν εντονότατες.

Δείτε το βίντεο

Με πληροφορίες από: kalimera-arkadia.gr / arcadiaportal.gr / kafeneio-megalopolis.gr

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις