Συμβαίνει τώρα:
Φωτιά στην περιοχή Χράνοι Μεγαλόπολης στην Αρκαδία – Και εναέρια μέσα στο σημείο
Πολιτική

Μεϊμαράκης για Τσίπρα: “Προσπάθησε να μας εξοντώσει επί μιάμιση ώρα”

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε μετά την ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Προσπάθησε επί μιάμιση ώρα να μας εξοντώσει λέγοντας πόσο ωραία είναι η κατάσταση και η πολιτική που θα εφαρμόσει», είπε για τον πρωθυπουργό ο πρόεδρος της ΝΔ, σημειώνοντας ότι το προσχέδιο του προϋπολογισμού μάς προσγειώνει στην πραγματικότητα.

 

Συγκεκριμένα, ο κ. Μεϊμαράκης τόνισε ότι έρχονται μεγάλες περικοπές σε κύριες και επικουρικές συντάξεις, ότι έρχεται φοροκαταιγίδα, ύφεση και έλλειμμα αντί για πλεόνασμα, και αύξηση της ανεργίας για το ’15 και το ’16.

 

Προσέθεσε, επίσης, ότι η ΝΔ εκπροσωπεί «τη μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη με ανθρώπινο πρόσωπο και κοινωνικό φιλελευθερισμό και δεν έχει σχέση με νεοφιλελεύθερες ακραίες πολιτικές όπως προσπαθεί να δείξει ο κ. Τσίπρας».

 

Ο κ. Μεϊμαρακης τόνισε ότι η ΝΔ ως συγκροτημένη πολιτική δύναμη θα προασπίσει την πορεία που έχει χαραχθεί για ανάπτυξη και πρωτογενή πλεονάσματα σε ευρωπαϊκή πορεία. «Η ΝΔ έχει τονίσει πως ό,τι εποικοδομητικό, σωστό, ευρωπαϊκό, προοδευτικό, αναπτυξιακό θα υπάρχει, εμείς θα το επιδοκιμάζουμε, και ο,τι υφεσιακό, αντιευρωπαϊκό, οπισθοδρομικό θα φέρνει, εμείς θα το αποδοκιμάζουμε», συμπλήρωσε ο κ. Μεϊμαρακης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Πυρά Παππά κατά της κυβέρνησης: «Ένα ευρώ στην κοινωνία, επτά στους δανειστές»
Στο στόχαστρο του μπαίνει η πολιτική των πρόωρων αποπληρωμών του δημόσιου χρέους και υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση εξοφλεί δάνεια χαμηλού επιτοκίου την ώρα που η χώρα δανείζεται ακριβότερα από τις αγορές
Ο Νίκος Παππάς 9
Ο Μητσοτάκης ευχήθηκε χρόνια πολλά στη Μαντόνα για τα γενέθλιά της – «Έλα ξανά του χρόνου»
Το βράδυ της Πέμπτης η Μαντόνα ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από φωτογραφίες και βίντεο από το εορταστικό κλίμα με τον Μητσοτάκη να το αναδημοσιεύει με στόρι
Κυριάκος Μητσοτάκης 24
Αντώνης Σαμαράς για Κωνσταντίνο Τσουκαλά: «Μακριά από ιδεολογικές μεμψιμοιρίες αποχαιρετώ με συγκίνηση τον σπουδαίο, πολιτικό στοχαστή»
Ο πρώην πρωθυπουργός αποχαιρέτησε τον διακεκριμένο ακαδημαϊκό, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών, υπογραμμίζοντας τη συμβολή του στη μελέτη της ελληνικής κοινωνίας
Κωνσταντίνος Τσουκαλάς
Σκληρή απάντηση του ΥΠΕΞ στην Τουρκία μετά τις αντιδράσεις για το χωροταξικό για τις ΑΠΕ: «Το καθεστώς κυριαρχίας στο Αιγαίο είναι απολύτως ξεκάθαρο»
Διπλή παρέμβαση από τα τουρκικά υπουργεία Εξωτερικών και Αμυνας κατά του ελληνικού ενεργειακού σχεδιασμού – «Παράνομα» και χωρίς έννομο αποτέλεσμα τα τουρκικά θαλάσσια πάρκα, απαντά η Αθήνα
Αιγαίο, άσκηση, φρεγάτες 126
Ρένα Δούρου: «Η Τουρκία επαναφέρει τις γκρίζες ζώνες» – Πυρά στην κυβέρνηση για τα ελληνοτουρκικά
Η πρόεδρος της ΚΟ και τομεάρχισσα Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί το Μαξίμου ότι παραμένει σε ρόλο «σχολιαστή / παρατηρητή», την ώρα που η Άγκυρα επαναφέρει τις αμφισβητήσεις της στο Αιγαίο και επιμένει στη «Γαλάζια Πατρίδα»
Η Ρένα Δούρου
ΠΑΣΟΚ κατά Πιερρακάκη: «Απύθμενο θράσος, κρατήσαμε τη χώρα στο ευρώ» – «Θα ήταν υπουργός της δραχμής»
Σφοδρή απάντηση στη ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών - «Δεν δεχόμαστε υποδείξεις από πολιτικούς που περιφέρουν τις φιλοδοξίες τους από το ένα κόμμα στο άλλο»
Κυριάκος Πιερρακάκης 19