Πολιτική

Μέσα στην ημέρα τα νέα μέτρα για τον κορονοϊό! Στο Μαξίμου ο Κικίλιας

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στο Μαξίμου θα βρεθεί ξανά σήμερα (08.03.2020) ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας για να ενημερώσει τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, για τα νέα μέτρα που θα ληφθούν για τον κορονοϊό. Ανάμεσα σε αυτά και νέο κλείσιμο σχολείων.

Τα μέτρα αποφασίστηκαν σε σύσκεψη που έγινε στο υπουργείο Υγείας και ο Βασίλης Κικίλιας βρίσκεται στο Μαξίμου για να ενημερώσει τον πρωθυπουργό για τις αποφάσεις που ελήφθησαν.

Click4more Γιατί ο κορονοϊός τρομάζει την κυβέρνηση – Τα μέτρα και η αγωνία για την οικονομία

Μέσα στην ημέρα θα γίνουν και οι ανακοινώσεις, αλλά για την ώρα τηρείται σιγή ιχθύος.

Το μόνο που γνωρίζουμε και προέκυψε από την έκτακτη σύσκεψη του πρωθυπουργού με το… μισό υπουργικό συμβούλιο, χθες στο Μαξίμου, πως η κατάσταση απαιτεί νέα έκτακτα μέτρα.

Τα μέτρα αυτά, τα οποία αποφάσισε η αρμόδια Επιτροπή και θα ανακοινωθούν σήμερα, θα φέρουν νέους περιορισμούς σε χώρους δημοσίων συναθροίσεων (θέατρα, σινεμά, γήπεδα), ενώ δεδομένο θεωρείται ότι θα κλείσουν κι άλλα σχολεία λόγω του κορονοϊού αλλά το ποιά και πότε ανακοινωθεί σήμερα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Παύλος Πολάκης ζητά από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ να τον επαναφέρει άμεσα στην επόμενη συνεδρίαση
«Παρακαλώ όπως, στην αμέσως επόμενη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας στην οποία θα υπάρξει εκλογή γραμματέα, προχωρήσετε στη διαδικασία επαναφοράς μου στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ»
Ο Παύλος Πολάκης 5
Νικήτας Κακλαμάνης για Μάρω Κοντού: Αγαπημένη μου φίλη, καλό σου ταξίδι στ’ αστέρια, απ’ όπου θα λάμπεις για πάντα
«Η Μάρω Κοντού υπήρξε μια σπάνια προσωπικότητα, μια ακριβή φίλη, προικισμένη με απαράμιλλο ήθος, αρχοντιά και βαθιά αίσθηση ευθύνης» τονίζει στη δήλωσή του ο πρόεδρος της Βουλής
Νικήτας Κακλαμάνης, Μάρω Κοντού