Πολιτική

Μέσα στην ημέρα τα νέα μέτρα για τον κορονοϊό! Στο Μαξίμου ο Κικίλιας

Στο Μαξίμου θα βρεθεί ξανά σήμερα (08.03.2020) ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας για να ενημερώσει τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, για τα νέα μέτρα που θα ληφθούν για τον κορονοϊό. Ανάμεσα σε αυτά και νέο κλείσιμο σχολείων.

Τα μέτρα αποφασίστηκαν σε σύσκεψη που έγινε στο υπουργείο Υγείας και ο Βασίλης Κικίλιας βρίσκεται στο Μαξίμου για να ενημερώσει τον πρωθυπουργό για τις αποφάσεις που ελήφθησαν.

Click4more Γιατί ο κορονοϊός τρομάζει την κυβέρνηση – Τα μέτρα και η αγωνία για την οικονομία

Μέσα στην ημέρα θα γίνουν και οι ανακοινώσεις, αλλά για την ώρα τηρείται σιγή ιχθύος.

Το μόνο που γνωρίζουμε και προέκυψε από την έκτακτη σύσκεψη του πρωθυπουργού με το… μισό υπουργικό συμβούλιο, χθες στο Μαξίμου, πως η κατάσταση απαιτεί νέα έκτακτα μέτρα.

Τα μέτρα αυτά, τα οποία αποφάσισε η αρμόδια Επιτροπή και θα ανακοινωθούν σήμερα, θα φέρουν νέους περιορισμούς σε χώρους δημοσίων συναθροίσεων (θέατρα, σινεμά, γήπεδα), ενώ δεδομένο θεωρείται ότι θα κλείσουν κι άλλα σχολεία λόγω του κορονοϊού αλλά το ποιά και πότε ανακοινωθεί σήμερα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γεωργιάδης: Ο Ανδρουλάκης αφήνει χυδαία υπονοούμενα για τους δικαστές, για να δείτε πώς πέφτουν οι μάσκες
Ο υπουργός Υγείας θύμισε ότι με νόμο της κυβέρνησης Μητσοτάκη από το 2024, οι ίδιοι οι δικαστές και οι εισαγγελείς σε Ολομέλεια ψηφίζουν σε μυστική διαδικασία ποιον επιθυμούν να προαχθεί στο αξίωμα
Άδωνις Γεωργιάδης 5
Μαρινάκης κατά Ανδρουλάκη για υποκλοπές και Εξεταστική Επιτροπή: «Επικίνδυνος είναι αυτός που αμφισβητεί τη Δικαιοσύνη»
Η απάντηση της κυβέρνησης στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ μετά τις αιχμές κατά του Αρείου Πάγου και την προαναγγελία κοινοβουλευτικής πρωτοβουλίας για την υπόθεση.
Παύλος Μαρινάκης
Διπλωματικές πηγές για επίσκεψη Γεραπετρίτη στη Λιβύη: Στο τραπέζι θαλάσσιες ζώνες, μεταναστευτικό και επενδύσεις
Ο υπουργός Εξωτερικών είχε επαφές στην Τρίπολη με τη λιβυκή ηγεσία – Συμφωνήθηκε νέος γύρος τεχνικών συνομιλιών για την οριοθέτηση ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδας
Επίσκεψη Γεραπετρίτη στη Λιβύη