Πολιτική

Μέσα στην ημέρα τα νέα μέτρα για τον κορονοϊό! Στο Μαξίμου ο Κικίλιας

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στο Μαξίμου θα βρεθεί ξανά σήμερα (08.03.2020) ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας για να ενημερώσει τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, για τα νέα μέτρα που θα ληφθούν για τον κορονοϊό. Ανάμεσα σε αυτά και νέο κλείσιμο σχολείων.

Τα μέτρα αποφασίστηκαν σε σύσκεψη που έγινε στο υπουργείο Υγείας και ο Βασίλης Κικίλιας βρίσκεται στο Μαξίμου για να ενημερώσει τον πρωθυπουργό για τις αποφάσεις που ελήφθησαν.

Click4more Γιατί ο κορονοϊός τρομάζει την κυβέρνηση – Τα μέτρα και η αγωνία για την οικονομία

Μέσα στην ημέρα θα γίνουν και οι ανακοινώσεις, αλλά για την ώρα τηρείται σιγή ιχθύος.

Το μόνο που γνωρίζουμε και προέκυψε από την έκτακτη σύσκεψη του πρωθυπουργού με το… μισό υπουργικό συμβούλιο, χθες στο Μαξίμου, πως η κατάσταση απαιτεί νέα έκτακτα μέτρα.

Τα μέτρα αυτά, τα οποία αποφάσισε η αρμόδια Επιτροπή και θα ανακοινωθούν σήμερα, θα φέρουν νέους περιορισμούς σε χώρους δημοσίων συναθροίσεων (θέατρα, σινεμά, γήπεδα), ενώ δεδομένο θεωρείται ότι θα κλείσουν κι άλλα σχολεία λόγω του κορονοϊού αλλά το ποιά και πότε ανακοινωθεί σήμερα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ανδρουλάκης: Το καλώδιο πρέπει να ολοκληρωθεί – Κάποιοι κάνουν περισσότερο επικοινωνία, παρά εργάζονται στρατηγικά για τα εθνικά μας συμφέροντα
«Ο Πρωθυπουργός διαφήμισε το καλώδιο ως ένα έργο ζωτικής στρατηγικής σημασίας. Είναι. Ξεκινάς, όμως, ένα τέτοιο έργο με την Κύπρο, χωρίς να έχεις διασφαλίσει την ολοκλήρωση του;»
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΣΟΚ
Δεύτερη παραίτηση από το κόμμα Κασσελάκη σε 24 ώρες: «Χαιρέτησε» και ο Μιχάλης Χουρδάκης - «Ένας κύκλος ολοκληρώθηκε»
Μετά τη Θεοδώρα Τζάκρη, την αποχώρησή του από τους Δημοκράτες ανακοίνωσε και ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης, αποφεύγοντας προσωπικές αιχμές ή χαρακτηρισμούς
Μιχάλης Χουρδάκης
ΕΛΑΣ κατά κυβέρνησης για την ακρίβεια: «Οι πολίτες θέλουν φθηνότερο καλάθι, όχι ακριβότερες δικαιολογίες»
Το νέο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα επιτίθεται στο Μαξίμου για το τέλος του πλαφόν στα περιθώρια κέρδους και τη συμφωνία με τη βιομηχανία τροφίμων για πάγωμα τιμών
ΕΛ.Α.Σ. 8