Πολιτική

“Μέσα” στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ: Το… δίλημμα του Φίλη και η ροκ Αχτσιόγλου

Τι κάνουν τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ όταν δεν μιλούν ή δεν παρακολουθούν τις εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος; Έχουμε τις… απαντήσεις.

Δεύτερη μέρα των εργασιών της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και πέρα από τις ομιλίες που προκάλεσαν αίσθηση (όπως αυτή του Παύλου Πολάκη που ζήτησε… φυλακίσεις), ενδιαφέρον παρουσιάζει και το τι έκαναν στο περιθώριο στα στελέχη του κόμματος, οι βουλευτές και οι υπουργοί.

Στις εργασίες της Κυριακής βρέθηκε νωρίς το μεσημέρι ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας. Σε αντίθεση με χθες όταν άνοιξε τη διαδικασία με την ομιλία του, σήμερα ο πρωθυπουργός ήταν casual ντυμένος, χωρίς σακάκι και μόνο με πουκάμισο.

kesyriza tsipras
Αλέξης Τσίπρας, Πάνος Σκουρλέτης, Αλέκος Φλαμπουράρης

Casual ντύσιμο επέλεξε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, που εμφανίστηκε χωρίς το κοστούμι των καθημερινών. Ένα μπορντό πουκάμισο και ένα τζιν ήταν η επιλογή του.

kesyriza tzanakopoulos
Δημήτρης Τζανακόπουλος

Το δίχως άλλο εκείνη που κέντρισε (για άλλη μια φορά) τα βλέμματα ήταν η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου. Δερμάτινο μαύρο μπουφάν, τζιν μαύρο κολάν και (άκρως εντυπωσιακές) ψηλοτάκουνες γόβες.

kesyriza axtsioglou
Έφη Αχτσιόγλου

Στο περιθώριο των εργασιών της Κεντρικής Επιτροπής πολλοί ήταν εκείνοι που επέλεξαν να πιούν έναν καφέ, όπως ο Παύλος Πολάκης (που είχε και μίνι επεισόδιο με φωτογράφο), η Έφη Αχτσιόγλου και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος που έπιασαν… “ψιλή” κουβέντα στο μπαρ, η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου και ο Γιώργος Σταθάκης.

kesyriza axtsioglou
Έφη Αχτσιόγλου, Δημήτρης Τζανακόπουλος, Ράνια Σβίγκου
kesyriza dourou
Ρένα Δούρου
kesyriza stathakis
Γιώργος Σταθάκης

kesyriza dourou

Άλλοι επέλεξαν καφέ και άλλοι φαγητό. Όπως ο Νίκος Φίλης, που βρέθηκε στο καφέ του χώρου όπου συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή και είχε ένα μεγάλο δίλημμα: σάντουιτς με σαλάμι αέρος ή με ζαμπόν. Τελικά, ο πρώην υπουργός Παιδείας επέλεξε το δεύτερο.

kesyriza filis
Νίκος Φίλης

kesyriza filis

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΕΙΡΗΝΗ ΜΙΛΗ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Τέμπη: Τον Δεκέμβριο οι απολογίες Τριαντόπουλου, Αγοραστού και των υπολοίπων 6 κατηγορουμένων για το «μπάζωμα»
Αναμένεται να δώσουν εξηγήσεις για λάθη και παραλείψεις στο σημείο της τραγωδίας, τις κρίσιμες πρώτες ώρες μετά το δυστύχημα, που είχε ως αποτέλεσμα να αλλοιωθεί ο χώρος και να χαθούν κρίσιμα αποδεικτικά στοιχεία
Τέμπη
Τελευταία προδημοσίευση για την «Ιθάκη» του Αλέξη Τσίπρα - «Υπέγραψα έναν επώδυνο συμβιβασμό, αλλά έθεσα τα θεμέλια για οριστική έξοδο από τα Μνημόνια»
«Το “Μύθοι και Αλήθειες” είναι ένα ξεχωριστό κεφάλαιο με ιδιαίτερη σημασία. Η ουσία όσων περιγράφω σε αυτό το κεφάλαιο, ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που με παρακίνησαν να γράψω την “Ιθάκη”»
Το βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα 15
Η ΝΔ εκλέγει την Κυριακή τον «κομματικό στρατό» της με το βλέμμα στο συνέδριο της άνοιξης: Στις κάλπες πάνω από 120.000 πολίτες
Αυτές οι εσωκομματικές εκλογές έχουν και μία ακόμη ιδιαιτερότητα, πραγματοποιούνται σε ένα περιβάλλον μετά τη διαγραφή του Αντώνη Σαμαρά, με ζωηρά τα σενάρια για ίδρυση νέου κόμματος
τα γραφεία της ΝΔ
Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ συνάντησε την Λίνα Μενδώνη: Στο επίκεντρο η αντιμετώπιση της παράνομης διακίνησης πολιτιστικών αγαθών
Συζητήθηκαν, επίσης, οι τρέχουσες και μελλοντικές συνεργασίες του Υπουργείου Πολιτισμού με κορυφαία μουσεία των ΗΠΑ, όπως το Getty, το MET, το Museum of the Bible και τη National Gallery of Art
Λίνα Μενδώνη και Κίμπερλι Γκιλφόιλ