Πολιτική

Μεταφορές, υποδομές και ενέργεια, στην ατζέντα των συνομιλιών Τσίπρα – Στιρ

Οι διμερείς σχέσεις Ελλάδας - Κροατίας, με ιδιαίτερη έμφαση στα ζητήματα των μεταφορών, των υποδομών και της ενέργειας, απασχόλησαν, μεταξύ άλλων, τηn συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης της Κροατίας και υπουργό Εξωτερικών, Νταβόρ Ίβο Στιρ, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Tύπου του πρωθυπουργού.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Επίσης, η ατζέντα των συνομιλιών περιελάμβανε και τις εξελίξεις στα Δυτικά Βαλκάνια, καθώς και την ευρωπαϊκή προοπτική των χωρών της περιοχής.
Η συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου, διήρκησε περίπου 45 λεπτά, ενώ ακολούθως ο Νταβόρ Ίβο Στιρ επισκέφτηκε το υπουργείο Εξωτερικών.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σύγκρουση ελικοπτέρων στην Ψάθα: Η αντιπολίτευση ζητεί πλήρη διερεύνηση της τραγωδίας – «Οι ευθύνες δεν θα θαφτούν στις στάχτες»
Συλλυπητήρια για τους δύο νεκρούς και αιχμές κατά της κυβέρνησης από τα κόμματα - Στο επίκεντρο οι συνθήκες του δυστυχήματος, η ασφάλεια των πληρωμάτων και ο σχεδιασμός της Πολιτικής Προστασίας
Σύγκρουση ελικοπτέρων στην Ψάθα
O Mητσοτάκης στο Συντονιστικό της Πολιτικής Προστασίας μετά τη σύγκρουση των ελικοπτέρων στην Ψάθα: «Χάσαμε δύο μαχητές της πρώτης γραμμής»
Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε για τα πύρινα μέτωπα και το δυστύχημα με τα δύο εναέρια μέσα, ενώ εξέφρασε τη βαθιά του θλίψη για τον θάνατο του Έλληνα συντονιστή και του Δανού χειριστή
Μητσοτάκης, Συντονιστικό Πολιτικής Προστασίας 44
Η Μαρία Καρυστιανού διέγραψε τον Θανάση Αυγερινό από την «Ελπίδα για τη Δημοκρατία» με βαριές αιχμές για «άδηλο σχέδιο»
Η επικεφαλής του κινήματος κατηγορεί τον μέχρι πρότινος στενό συνεργάτη της για διχαστική στάση, υπονόμευση της ενότητας και παραβίαση της πολιτικής γραμμής
Παρουσίαση του νέου πολιτικού φορέα από την Μαρία Καρυστιανού, σε εκδήλωση στο "Ολύμπιον" στην Θεσσαλονίκη, Πέμπτη 21 Μαΐου 2026.   (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ 21