Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Το μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα για την επίθεση στο δήμαρχο της Ελευσίνας

Το μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα για την επίθεση στο δήμαρχο της Ελευσίνας

Το δικό του μήνυμα για την επίθεση στον δήμαρχο της Ελευσίνας έστειλε ο πρωθυπουργός. Ο Αλέξης Τσίπρας, με μήνυμά του, καταδικάζει την επίθεση στον δήμαρχο Ελευσίνας, Γιώργο Τσουκαλά και εκφράζει τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση.

Ένα απίστευτο περιστατικό έγινε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι στο δημαρχείο Ελευσίνας και συγκεκριμένα στο γραφείο του δημάρχου.

Το χρονικό

Ένας 35χρονος εν ενεργεία συμβασιούχος του δήμου Ελευσίνας, μπήκε στο γραφείο του δημάρχου. Κανείς δεν περίμενε αυτό που θα ακολουθούσε.

Ο 35χρονος λίγη ώρα αργότερα βγήκε από το γραφείο και έφυγε σαν κύριος. Μετά από λίγα λεπτά ο δήμαρχος Γιώργος Τσουκαλάς βγήκε αιμόφυρτος καλώντας σε βοήθεια. Είχε δεχθεί δυο μαχαιριές στο πόδι.

Αμέσως δημοτικοί υπάλληλοι μετέφεραν τον δήμαρχο Ελευσίνας, στο Θριάσιο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και η κατάστασή του είναι σταθερή.

Αμέσως η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκηνυγητό για την σύλληψη του 35χρονου δράστη. Άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ τον εντόπισαν σε καφετέρια στην οδό Παπαγιάννη 47 και τον συνέλαβαν.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ το κίνητρο της επίθεσης του 35χρονου συμβασιούχου κατά του δημάρχου Ελευσίνας, Γιώργου Τσουκαλά, δεν έχει σχέση με τη λήξη της σύμβασής του με τον Δήμο Ελευσίνας.

Ο 35χρονος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ είχε νοσηλευθεί παλαιότερα σε ψυχιατρική κλινική δημόσιου νοσοκομείου των βορείων προαστίων.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις