Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Μητρόπουλος: Τσίπρα με θέλεις; Είμαι πρώτος βουλευτής πανελληνίως σε ψήφους

Πηγή Eurokinissi
Πηγή Eurokinissi

Συνεχίζεται το θρίλερ με το εαν θα βρίσκεται στις εκλογές με τη λίστα υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ ο Α. Μητρόπουλος που αποκάλυψε πως επικοινώνησε 4 φορές με τον Τσίπρα, παίρνοντας τη διαβεβαίωση ότι δεν υπάρχει πρόβλημα.

”Έχω δικαιωθεί από τα δικαστήρια για την υπόθεση της φοροδιαφυγής, κάτι που γνωρίζει τόσο ο Αλέξης Τσίπρας όσο και ηγετικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ” δήλωσε με νόημα ο Α. Μητρόπουλος που πρόσθεσε με νόημα: Θα ερευνήσω εάν κάποια μέλη της Πολιτικής Γραμματείας ανακίνησαν εκ νέου ένα θέμα που έχει λήξει εδώ και καιρό.

Μάλιστα σε συνέντευξη του στο Mega εμφανίστηκε σίγουρος πως θα βρίσκεται στη λίστα υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ.
Αμέσως μετά αποκάλυψε πως έχει μιλήσει 4 φορές με τον Α. Τσίπρα μετά το ”παρών” που ψήφισε στη Βουλή για το νέο Μνημόνιο.
”Μετά το “παρών” που είπα στην ψηφοφορία για το νέο μνημόνιο έχω επικοινωνήσει τέσσερις φορές με τον Αλέξη Τσίπρα και με διαβεβαίωσε πως δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα”.

Και τότε ο Α. Μητρόπουλος άφησε τα υπονοούμενα.
”Έκτοτε δεν έχω άλλη πληροφόρηση. Επειδή έχει τριπλασιάσει τις ψήφους στην περιφέρειά μου, θεωρώ ότι δεν υπάρχει λόγος. Τώρα εάν δεν με θέλει, δεν μπορώ να του είμαι βαρίδι. Υπό αυτή την έννοια περιμένω και σήμερα στην Κεντρική Επιτροπή να τού πάρω πάλι την άποψη, εάν με θέλει, εμένα τον πρώτο βουλευτή του στην Ελλάδα σε ψήφους, εάν με θέλει στο ψηφοδέλτιο. Τίποτε άλλο είναι απλά τα θέματα. Έντιμα”.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε