Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Μητσοτάκης: Με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ οι Έλληνες πνίγονται στα χρέη

Μητσοτάκης

Την πρόταση της Νέας Δημοκρατίας για τη ρύθμιση οφειλών παρουσίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μέσω δήλωσής του, κατηγορώντας την κυβέρνηση πως πνίγει τους Έλληνες στα χρέη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε λόγο για έναν απλό μηχανισμό ρύθμισης και διαγραφής οφειλών, που δίνει μια δεύτερη ευκαιρία σε ελεύθερους επαγγελματίες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τόνισε πως η αξιωματική αντιπολίτευση έχει προτείνει ρύθμιση 120 δόσεων για όσους έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές σε εφορίες και ασφαλιστικά ταμεία. Η πρόταση αυτή αφορά όσους χρωστούν στο δημόσιο έως 3.000 ευρώ. Παράλληλα, προανήγγειλε πιο ευνοϊκή ρύθμιση για τους συνεπείς φορολογούμενους και δανειολήπτες και αυτή είναι το “λευκό μητρώο”.

«Με τις προτάσεις μας, δίνουμε μια δεύτερη ευκαιρία σε όσους έπεσαν τα χρόνια της κρίσης να ξανασηκωθούν. Και στην ελληνική οικονομία να αναπτυχθεί βιώσιμα και δυναμικά. Έχουμε το σχέδιο. Μπορούμε και είμαστε έτοιμοι να πάμε την Ελλάδα μπροστά», κατέληξε στη δήλωσή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Δείτε τη δήλωσή του

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις