Κυριακή, 5 Μαΐ
20oC Αθήνα

Μητσοτάκης σε Τσίπρα: Καταργήσατε την Ομάδα Δέλτα κατ’ απαίτηση της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ και του Ρουβίκωνα

Μητσοτάκης σε Τσίπρα: Καταργήσατε την Ομάδα Δέλτα κατ’ απαίτηση της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ και του Ρουβίκωνα

Για απουσία του κράτους σε θέματα τάξης και ασφάλειας κατηγόρησε την κυβέρνηση ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε στα πρόσφατα γεγονότα γύρω από το προσφυγικό στα σύνορα με τα Σκόπια λέγοντας: «Πριν από λίγες ημέρες, μία τρίτη χώρα προέβη σε πράξεις τήρησης της τάξης εντός του ελληνικού εδάφους. Στο πιο ευαίσθητο σημείο των συνόρων υπήρχε απουσία των δυνάμεων της τάξης».

Επίσης, μίλησε για τις «φαβέλες» του Πειραιά, όπου οι ΜΚΟ υποκαθιστούν το έργο του ελληνικού κράτους, ενώ αναφέρθηκε στην επιστολή των δημάρχων γύρω από το Ελληνικό προς τον πρωθυπουργό. «Οι δήμαρχοι της περιοχής του Ελληνικού σάς έστειλαν μία επιστολή κ. Τσίπρα, στην οποία αναφέρουν ότι οι συνθήκες είναι εκτός ελέγχου και εγκυμονούν κινδύνους για τη δημόσια υγεία και ασφάλεια» τόνισε.

«Να σταματήσει η καραμέλα του δήθεν ανθρωπισμού, πηγαίνετε μία βόλτα στην Ειδομένη και στον Πειραιά για να δείτε που είναι ο ανθρωπισμός» υπογράμμισε απευθυνόμενος προς τον πρωθυπουργό.

Ο πρόεδρος της ΝΔ έκανε ειδική αναφορά στη σιδηροδρομική γραμμή στην Ειδομένη, που παραμένει κλειστή, σημειώνοντας ότι «σε καμία δυτική χώρα δεν μπορεί η κεντρική αρτηρία να παραμένει κλειστή επ’ αόριστον και να καταλαμβάνονται οι πλατείες της πρωτεύουσας».

Ακόμη, μίλησε για το άβατο των Εξαρχείων, «όπου διάφοροι ανεξέλεγκτοι έφθασαν να κάνουν ένοπλη πορεία, ενώ άλλοι κάνουν επιθέσεις σε μέσα ενημέρωσης που δεν σας είναι αρεστά». «Υπάρχει ανοικτή γραμμή επικοινωνίας μεταξύ κάποιων στελεχών σας και του αντιεξουσιαστικού χώρου;» ρώτησε ο κ. Μητσοτάκης. Ακολούθως αναφέρθηκε στις σχέσεις του Πάνου Λάμπρου με φυλακισμένους για την τρομοκρατία, επικαλούμενος τις παλαιότερες καταγγελίες του πρώη υπουργού Δημοσίας Τάξης, Γιάννη Πανούση.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε