Site icon NewsIT

Μητσοτάκης: Θέλουμε μια Αττική πράσινη, ψηφιακή, ασφαλή και πιο κοινωνική

03.05.2023 | 19:57
Μητσοτάκης: Θέλουμε μια Αττική πράσινη, ψηφιακή, ασφαλή και πιο κοινωνική

Η εκδήλωση απολογισμού του έργου της Περιφέρειας Αττικής και η ομιλία του Πρωθυπουργού και προέδρου του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη.

 

“Το όραμα της Περιφέρειας Αττικής ταυτίζεται εν πολλοίς με το όραμα, το δικό μου, προσωπικά, για μία Ελλάδα παραγωγική” και “μια σειρά από σημαντικά έργα τα οποία παρουσιάστηκαν, σήμερα, καταδεικνύουν ακριβώς αυτή την κατεύθυνση. Η Αττική, εξάλλου, είναι η μεγαλύτερη Περιφέρεια της χώρας, φυσικός πόλος προσέλκυσης επενδύσεων”, ανέφερε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στην εκδήλωση για τον απολογισμό των έργων της Περιφέρειας Αττικής.

“Θέλουμε, όμως, ταυτόχρονα μια Αττική η οποία να είναι πιο κοινωνική”, τόνισε, καθώς και “μία Αττική η οποία να είναι πράσινη και ψηφιακή”.

“Και, βέβαια, μια Αττική η οποία θα είναι πιο ισχυρή, πιο ασφαλής, με έμφαση στην πολιτική προστασία, με έμφαση στα ζητήματα της αστυνόμευσης, έτσι ώστε όλοι οι πολίτες της Αττικής, ασχέτως του πού κατοικούν, να αισθάνονται ασφαλείς στις γειτονιές τους”, πρόσθεσε.

Υπογράμμισε, επίσης, πως “όπως και στην πατρίδα μας, έτσι και στην Περιφέρεια Αττικής, το ζητούμενο είναι να πάμε μπροστά και να μην γυρίσουμε πίσω”.

 

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version