Πολιτική

Μητσοτάκης: Το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια που ψηφίσαμε αποτελεί ορόσημο για τα ανθρώπινα δικαιώματα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Περήφανος για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια που υπερψηφίστηκε από τη Βουλή εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτησή του στα social media μετά την υπερψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια τόνισε χαρακτηριστικά:

«Σήμερα η Ελλάδα γίνεται η 16η χώρα της ΕΕ που νομοθετεί την ισότητα στον γάμο. Είμαστε περήφανοι γιατί το Ν/Σ που ψηφίσαμε αποτελεί ορόσημο για τα ανθρώπινα δικαιώματα και αντικατοπτρίζει τη σημερινή Ελλάδα: μια προοδευτική, δημοκρατική χώρα, προσηλωμένη στις ευρωπαϊκές αξίες».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γεωργιάδης κατά Τσίπρα: «Αλέξη μου, άσε τα περί ηθικού πλεονεκτήματος, απόλαυσε τη βίλα με 500 ευρώ στο Σούνιο»
Σχολιάζοντας δηλώσεις στελεχών της ΕΛΑΣ, τα οποία είπαν πως η υπόθεση υποκλοπών έχει μπει στο αρχείο είπε: «Οι ''υποκλοπές'' δεν έχουν τεθεί στο αρχείο και μάλιστα δύο φορές; Γιατί τις επαναφέρουν τότε; Αυτό είναι κακό αρχείο και το άλλο το καλό; Ας τα αφήσουν λοιπόν αυτά»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Αλέξης Τσίπρας 5
Πώς η Αθήνα «διαβάζει» την «επίθεση φιλίας» Τραμπ στον Ερντογάν: Ανάχωμα στις βλέψεις για τουρκικά F-35 το Κογκρέσο
Η Ελλάδα «ποντάρει» στο Αμερικανικό Κογκρέσο, που είναι το αρμόδιο όργανο των ΗΠΑ για να εγκρίνει αμυντικές προμήθειες, και το οποίο έχει βάλει «απαγορευτικό» στην Άγκυρα για την απόκτηση των F-35
Ερντογάν και Τραμπ