Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Μητσοτάκης – Τσίπρας: Ξεκίνημα με ειρωνεία! “Καλώς τον”! [vid]

Κυριάκος Μητσοτάκης
Φωτογραφία: Eurokinissi

Με… φουλ επίθεση ξεκίνησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης την ομιλία του στην Βουλή. Ο… αργοπορημένος Αλέξης Τσίπρας και η ειρωνεία!

Τα αίματα στη Βουλή έχουν… ανάψει για τα καλά! Και μάλιστα από νωρίς! Κυριάκος Μητσοτάκης και Αλέξης Τσίπρας είχαν την πρώτη τους κόντρα με το… καλημέρα!

Κυριάκος Μητσοτάκης – Αλέξης Τσίπρας: Το… ειρωνικό καλωσόρισμα!

Για την ακρίβεια ήταν… μονόπλευρη κόντρα, αφού το τσεκούρι του πολέμου ξέθαψε (σ.σ. αν είχε… θαφτεί ποτέ) ο Κυριάκος Μητσοτάκης!

Αλέξης Τσίπρας

Η ώρα, λοιπόν, του αρχηγού της ΝΔ για να ανέβει στο βήμα της Βουλής είχε φτάσει. Ο Αλέξης Τσίπρας, όμως, δεν ήταν παρών. Για λίγο όμως!

Ο επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσηςς ξεκίνησε να μιλά. Για την ακρίβεια… πρόλαβε να πει τα εξής: “Χαίρομαι διπλά που ο κύριος Τσίπρας επέλεξε να είναι παρών στην σημερινή συζήτηση. Φαντάζομαι ότι στην διάρκεια της ομιλίας μου θα έρθει και στην αίθουσα. Τελευταία, για κάποιο λόγο που ο ίδιος γνωρίζει μάλλον με αποφεύγει. Θα έρθει σίγουρα, είμαι σίγουρος γι’ αυτό. Δεν αμφιβάλλω…“.

Εκείνη την στιγμή ο Αλέξης Τσίπρας μπήκε στην Ολομέλεια! Πήρε τη θέση του και ακολούθησε… πανδαιμόνιο! Οι κυβερνητικοί βουλευτές ξεκίνησαν να χειροκροτούν!

Κι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ειρωνικά: “Α, ήρθατε! Καλώς τον κι ας άργησε! Ανησύχησα προς το παρόν! Ανησύχησα“…

Ο πρωθυπουργός ήταν χαμογελαστός και ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνέχισε με την ομιλία του…

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα από την… επεισοδιακή έναρξη της ομιλίας του αρχηγού της ΝΔ

Φωτογραφίες: Eurokinissi

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις