Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Μητσοτάκης: Υπάρχει ήδη σχεδιασμός για το εμβόλιο – Η προσωπική ιστορία – “μήνυμα” προς όσους αντιδρούν

Μητσοτάκης: Υπάρχει ήδη σχεδιασμός για το εμβόλιο – Η προσωπική ιστορία – “μήνυμα” προς όσους αντιδρούν

Συνέντευξη στον σταθμό Status fm 107,7 παραχωρεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος επισκέπτεται την Θεσσαλονίκη.

Στην συνέντευξή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης στάθηκε στην σημασία του να τηρούν όλοι τα μέτρα που έχουν αποφασιστεί κατά της διασποράς του κορονοϊού.

Ο πρωθυπουργός επανέλαβε πως δεν υπήρχε καθυστέρηση στο θέμα των επιτάξεων κάποιων ιδιωτικών κλινικών, καθώς όπως είπε αυτό ήταν αχρείαστο νωρίτερα.

Προανήγγειλε επίσης τη συμμετοχή 2 λοιμωξιολόγων από την Θεσσαλονίκη στην αρμόδια επιτροπή.

Δείτε την συνέντευξη

Το “μήνυμα’ προς τους αντιεμβολιαστές

Σχετικά με τις αντιδράσεις ορισμένων πολιτών που αντιδρούν στο εμβόλιο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε σε κάτι προσωπικό. Η μητέρα του, Μαρίκα Μητσοτάκη, έπασχε από πολυομυελίτιδα, που της προκάλεσε πολύ σοβαρά προβλήματα.

Μια ασθένεια που όπως είπε ο πρωθυπουργός ευτυχώς έχει εξαλειφθεί σήμερα, λόγω των εμβολίων.

Ήδη όπως είπε υπάρχει σχεδιασμός για το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, και πρώτος ο ίδιος και τα παιδιά του θα το κάνουν.

«Δεν θα ξεφύγουμε από την πανδημία εάν δεν υπάρξει ικανός εμβολιασμός».

“Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σαν να επιζητά την καταστροφή”

Αναφερόμενος στην κριτική του ΣΥΡΙΖΑ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στον Status fm δήλωσε: «Η στείρα αντιπολίτευση, η οποία σαν να επιζητά την καταστροφή για να διεκδικήσει πολιτικό οξυγόνο προσωπικά με ξεπερνά, αλλά αυτό το κρίνουν οι πολίτες».

«Με γρήγορα βήματα η Ελλάδα αποκτά αποτελεσματικότερο κράτος, αυτό θέλει ο πολίτης, να αισθάνεται σιγουριά» τόνισε στον status fm ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σύσκεψη στο υπουργείο Παιδείας

Νωρίτερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης προήδρευσε σύσκεψης στο Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης στη Θεσσαλονίκη. Στο επίκεντρο θα βρεθεί η εξέλιξη της πανδημίας στη συμπρωτεύουσα και γενικότερα στη Βόρεια Ελλάδα.

Ο κ. Μητσοτάκης νωρίτερα πραγματοποίησε επισκέψεις σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης και σε δομές υγείας, συνοδευόμενος, από τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Στέλιο Πέτσα.

Σύμφωνα με το grtimes.gr, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί και με πενταμελή αντιπροσωπεία εκπροσώπων οδηγών ταξί για να του εκφράσουν τα αιτήματά τους.

Click4more: Στην Θεσσαλονίκη ο Κυριάκος Μητσοτάκης – “Αντέχει το σύστημα υγείας, θα δοθεί δωρεάν το εμβόλιο”(pic)

Σημειώνεται πως στη σύσκεψη που γίνεται στο ΥΜΑΘ, συμμετέχουν πέρα από τον πρωθυπουργό, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας και η διευθύντρια του γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, Μαρία Αντωνίου.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις