Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Μιχάλης Κατρίνης: Ο κ.Τσίπρας δεν έκανε ίχνος αυτοκριτικής για το παρελθόν το

Μιχάλης Κατρίνης: Ο κ.Τσίπρας δεν έκανε ίχνος αυτοκριτικής για το παρελθόν το

Τα όσα είπαν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας σχολίασε ο επικεφαλής της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Μιχάλης Κατρίνης.

«Οι πολίτες ακούγοντας τον πρωθυπουργό και τον κ. Τσίπρα στη ΔΕΘ, κατανοούν ότι το μόνο κόμμα το οποίο δεν επιδόθηκε σε “κρεσέντο” υποσχέσεων παροχών και εξαγγελιών είναι το ΠΑΣΟΚ», ανέφερε μεταξύ άλλων.

«Εμείς από τον κ. Τσίπρα δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό. Δεν έκανε ίχνος αυτοκριτικής για το παρελθόν του», τόνισε ο κ. Κατρίνης και έφερε ως παράδειγμα την προστασία της πρώτης κατοικίας όπου ο ΣΥΡΙΖΑ είχε καταψηφίσει το νόμο Κατσέλη»

«Είμαστε η μόνη παράταξη που κάναμε πρόταση η οποία ουσιαστικά είναι αντιδημοφιλής, όπως π.χ. με την αύξηση του συντελεστή φορολόγησης των μερισμάτων από 5% σε 15%, προκειμένου να χρηματοδοτηθεί αυτό το κοινωνικό δίχτυ συνοχής και προστασίας», σημείωσε ο κ. Κατρίνης. Καταφέρθηκε επίσης εναντίον της ΝΔ υποστηρίζοντας ότι εφαρμόζει ένα πλαίσιο εξωδικαστικού συμβιβασμού που κατάφερε μόλις… 1.400 ρυθμίσεις σε 1,5 χρόνο!

Για τα σενάρια συγκυβέρνησης, ο επικαφαλής της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ επεσήμανε ότι «εμείς θα περιμένουμε να μιλήσουν οι Έλληνες πολίτες. Εμείς έχουμε συγκεκριμένη πρόταση την οποία θα καταθέσουμε. Μην περιμένετε από το ΠΑΣΟΚ πρόταση συμμετοχής σε κυβέρνηση. Αλλά ούτε η ΝΔ ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ μπορούν να εγκαλούν το ΠΑΣΟΚ ότι υποτιθέμενα δεν έχει στάση ευθύνης απέναντι στην χώρα. Το ΠΑΣΟΚ, επανειλημμένα, όταν χρειάστηκε “έβαλε πλάτη” για τη χώρα, πληρώνοντας δυσανάλογο πολιτικό κόστος».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις