Πολιτική

Μπακογιάννη: Κότα τρίλειρη και μακροπουπουλάτη ο Καμμένος

"Κότα τρίλειρη και μακροπουπουλάτη" χαρακτήρισε η Ντόρα Μπακογιάννη τον Πάνο Καμμένο!

Ο Πάνος Καμμένος είναι κότα τρίλειρη και μακροπουπουλάτη είπε η Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας το πρωί της Τρίτης (18.12.2018) αναφερόμενη στη μεταξύ τους κόντρα και την αγωγή που έχει καταθέσει σε βάρος του υπουργού Άμυνας.

Υπενθύμισε ότι έχει υποβάλει μήνυση και έχει κάνει αγωγή στον Πάνο Καμμένο για ένα tweet που θεώρησε ότι την έθιγε. “Η Δικαιοσύνη έστειλε χαρτί στον κ. Καμμένο για να αρθεί η ασυλία του. Η απάντησή του ήταν ότι θέλει να κρυφτεί πίσω από την υπουργική του ιδιότητα. Εγώ ήξερα πάντα ότι ο Καμμένος είναι κότα τρίλειρη και μακροπουπουλάτη”, είπε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Όταν μάλιστα στον τίτλο μπήκε μόνο η φράση «κότα τρίλειρη ο Καμμένος», η Ντόρα Μπακογιάννη ζήτησε… διόρθωση. «Σας παρακαλώ να τη βάλετε όλη την πρόταση. Κότα τρίλειρη και μακροπουπουλάτη» είπε η πρώην υπουργός.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα από το 02:10 του βίντεο

Η Ντόρα Μπακογιάννη κατηγόρησε τον υπουργό Άμυνας ότι «θα έπρεπε αντί να κρύβεται για άλλη μία φορά πίσω από την υπουργική ασυλία να έρθει στο δικαστήριο και να αντιμετωπίσει αυτόν που έχει θίξει. Αλλά ο κ. Καμμένος πάντα έτσι ήταν».

Αναρωτήθηκε δε «οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ τι θα κάνουν, που λένε κάθε μέρα ότι είναι κατά ασυλίας».

Η Ντόρα Μπακογιάννη κατηγόρησε την κυβέρνηση πως ακύρωσε το κεκτημένο που υπήρχε σε ό,τι αφορά στην πάταξη της τρομοκρατίας και αποκάλυψε πως είχε ρωτήσει τον τότε υπουργό Δικαιοσύνης Νίκο Παρασκευόπουλο «τι είναι αυτό που κάνετε; Εγκληματείτε».

«Οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προσπαθούν να ευτελίσουν τους θεσμούς», είπε. Για μια ακόμη φορά, δε, εξέφρασε την αντίθεσή της με τα εμπάργκο. «Δεν συμφωνώ με τη λογική του εμπάργκο σε μέσα ενημέρωσης. Η κυβέρνηση από την πρώτη στιγμή θα έπρεπε να άρει το εμπάργκο στον ΣΚΑΪ για να στείλει ένα ισχυρό μήνυμα».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ζωή Κωνσταντοπούλου για ΟΠΕΚΕΠΕ: Θα ζητήσω συλλήψεις υπουργών, υπάρχει αλληλοεκβιασμός Βορίδη και Μαξίμου
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας υποστήριξε ότι το έγγραφο του πρώην προέδρου του Οργανισμού προς τον τότε υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης καταδεικνύει γνώση της υπόθεσης, προαναγγέλλοντας προσφυγή στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία
Ζωή Κωνσταντοπούλου
Μέτρα για την ακρίβεια ανακοινώνουν το μεσημέρι Χατζηδάκης, Παπασταύρου και Θεοδωρικάκος
Η κυβέρνηση φαίνεται προς το παρόν να αποφεύγει μέτρα που είχαν εφαρμοστεί μετά την ενεργειακή κρίση της Ουκρανίας, όπως το Fuel Pass και προσανατολίζεται σε επίδομα καυσίμων, με εισοδηματικά κριτήρια
βενζίνη 10
Στο Στρασβούργο ο Νίκος Ανδρουλάκης για τις υποκλοπές: Μόνο στο newsit.gr oλόκληρη η επιστολή του στους ευρωβουλευτές
Το newsit.gr, δημοσιεύει αποκλειστικά ολόκληρη την επιστολή του προέδρου του ΠΑΣΟΚ με την οποία επιχείρησε να εξηγήσει περισσότερο την κατάσταση και όλα τα τελευταία δεδομένα στους Ευρωβουλευτές
Συνάντηση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής Νίκου Ανδρουλάκη με τον σύλλογο εργαζομένων επιθεώρησης εργασίας, στην Βουλή, Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2026. (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI) 12