Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Μπακογιάννης απαντά σε Τζανακόπουλο: Ευχαριστώ που με επιβεβαίωσε με το φαρμάκι του

Μπακογιάννης απαντά σε Τζανακόπουλο: Ευχαριστώ που με επιβεβαίωσε με το φαρμάκι του

Μια νέα προσωπική κόντρα «γεννήθηκε» την παραμονή των Χριστουγέννων: αυτή ανάμεσα στον Κώστα Μπακογιάννη και τον Δημήτρη Τζανακόπουλο.

Αιτία; Η γιορτή που αποφάσισε ο δήμος Αθηναίων στο Λυκαβηττό για την αλλαγή του χρόνου, με 17λεπτη παρουσία του Σάκη Ρουβά και κόστος άνω των 211.000 ευρώ. Οι αντιδράσεις ήταν οργισμένες, ο Κώστας Μπακογιάννης απάντησε στο ίδιο… ύφος, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος επιτέθηκε στον δήμαρχο Αθηναίων με βαριές κουβέντες και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα…

«Πορφυρογένητος, αλαζόνας, αμετροεπής, ένας ακόμα Λουδοβίκος από τα πανέρια, σαν τον θείο του» έγραψε στο Facebook ο Δημήτρης Τζανακόπουλος και ο Κώστας Μπακογιάννης δεν άργησε να απαντήσει στον ίδιο τόνο στον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο δήμαρχος Αθηναίων «ευχαρίστησε» τον Δημήτρη Τζανακόπουλο που τον… «επιβεβαίωσε με το φαρμάκι του» και του εύχεται… χρόνια πολλά γιατί «όλες οι μπάλες στολίζουν το δέντρο. Ακόμα και οι φαιές και χολόχρωμες».

«Ναι, καλά το κατάλαβε πως τον αφορούσε. Και καλά απάντησε. Και τον ευχαριστώ που με επιβεβαίωσε με το φαρμάκι του, ο γραμματέας του Σύριζα. Χρόνια πολλά και σε αυτόν. Είπαμε, όλες οι μπάλες στολίζουν το δέντρο. Ακόμα και οι φαιές και χολόχρωμες», είναι όλη η ανάρτηση του Κώστα Μπακογιάννη.

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις