Πολιτική

Μπέτυ Μπαζιάνα: Σαν μαμά… όλων των παιδιών! [vid, pics]

Στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα και στα... κάλαντα η Μπέτυ Μπαζιάνα! Καρέ - καρέ η ώρα που πέρασε η σύντροφος του πρωθυπουργού δίπλα σε δεκάδες... παιδικές φατσούλες!
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Θα μας τα πείτε;». Το καλωσόρισμα αυτό του Αλέξη Τσίπρα έδωσε το… σύνθημα! Κι αμέσως γέμισε το Μέγαρο Μαξίμου με τις χαρμόσυνες φωνές των παιδιών του Πρότυπου Εθνικού Νηπιοτροφείου. Ο πρωθυπουργός και η σύντροφός του. Μπέτυ Μπαζιάνα. υποδέχθηκαν τα παιδιά του Πρότυπου Εθνικού Νηπιοτροφείου και άκουσαν τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς. Επίσης άκουσαν παιδικά χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Με Μπέτυ Μπαζιάνα και παιδικά χαμόγελα!

Στη συνέχεια φωτογραφήθηκαν όλοι μαζί μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο που κοσμεί το Μέγαρο Μαξίμου. Ο κ. Τσίπρας χαιρέτισε ένα- ένα τα μικρά παιδιά, ανταλλάσσοντας ευχές.

[read4more]

Ο πρωθυπουργός, μάλιστα, ενημερώθηκε από το καθένα για το τι δώρο έχουν ζητήσει να βρουν κάτω απ’ το δέντρο το ξημέρωμα της Πρωτοχρονιάς.

Ο κ. Τσίπρας τους μοίρασε παιδικά βιβλία, τα οποία στη συνέχεια τα παιδιά θα τα ξεφύλλιζαν με την κ. Μπαζιάνα, στο γραφείο του Πρωθυπουργού. Το οποίο είχε γεμίσει με τους μικρούς επισκέπτες, ενώ ο κ. Τσίπρας είχε συζήτηση με τους δασκάλους των παιδιών.

Την… παράσταση, όμως, έκλεψε η Μπέτυ Μπαζιάνα, η οποία ήταν συνεχώς δίπλα στα παιδιά! Τα έπαιρνε αγκαλιά, τους μοίραζε γλυκά, τους διάβαζε παραμύθια.

Δείτε τις χαρακτηριστικές εικόνες

betty betty betty betty betty betty betty betty betty betty

«Τα καλά σκαριά είναι για τις φουρτούνες – Το καλό σκαρί αντέχει»

Στη συνέχεια τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα τραγούδησαν στον πρωθυπουργό και τη σύντροφό του κ. Μπαζιάνα ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ερέτριας «Κωνσταντής Κανάρης» και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λούτσας «Η Δέλφη», με τα συγκροτήματα να παίζουν και να χορεύουν και παραδοσιακούς νησιώτικους χορούς. Ιδιαίτερο χρώμα έδωσαν με τον χορό τους τα μικρά παιδιά των συλλόγων.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ερέτριας «Κωνσταντής Κανάρης» δώρισε στον Αλέξη Τσίπρα ένα ξύλινο καράβι με το όνομα του Κωνσταντίνου Κανάρη, με τον πρωθυπουργό να σχολιάζει: «Τα καλά σκαριά είναι για τις φουρτούνες», «το καλό σκαρί αντέχει». Ο κ. Τσίπρας τους αποχαιρέτησε με ευχές για καλή χρονιά και κάλεσε τους Συλλόγους «να ΄ρθείτε και του χρόνου να μας χορέψετε τους ωραίους σας χορούς».

Τα κάλαντα τραγούδησε στον πρωθυπουργό και ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Μερακλήδες Άρτας».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Φωτογραφίες: Eurokinissi

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ζαχαράκη για τις 17χρονες στην Ηλιούπολη: «Πολιτεία, ΜΜΕ, κοινωνία έχουμε χρέος να σεβαστούμε τα παιδιά και τις οικογένειές τους»
«Χρέος μας είναι να ενισχύουμε καθημερινά ένα σχολικό περιβάλλον που καλλιεργεί τον σεβασμό, την αποδοχή και την ουσιαστική στήριξη των παιδιών» γράφει η υπουργός Παιδείας
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/EUROKINISSI
Μισθολογική διαφάνεια, νέοι κανόνες στις προσλήψεις και προκηρύξεις ανεξαρτήτως φύλου – Τι προβλέπει το νέο νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας
Ο υποψήφιος θα γνωρίζει πριν από τη συνέντευξη το ύψος ή το εύρος του μισθού, ενώ οι εργαζόμενοι θα μπορούν να ζητούν στοιχεία για τη μισθολογική δομή της επιχείρησης
Εργαζόμενοι, συνέντευξη
Πυρά Πιερρακάκη σε Ανδρουλάκη: «Πλειοδοτείτε με τον Τσίπρα στην τοξικότητα για τη δεύτερη θέση»
Σφοδρή αντιπαράθεση στη Βουλή με φόντο τη ΔΕΗ, τον ΦΠΑ και την οικονομία – «Δεν έχω ξαναδεί τόσο μεγάλο πολιτικό ανταγωνισμό για τόσο μικρό έπαθλο», είπε ο υπουργός Οικονομικών
Ανδρουλάκης και Πιερρακάκης