Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

“Μύδροι” Καμμένου! Το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας εκτελούσε εντολές του ΣΚΑΙ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Άστραψε και βρόντηξε ο Πάνος Καμμένος για τις δημοσκοπήσεις πριν τις εκλογές και τα αποτελέσματα που προέβλεπαν, εξαπολύοντας ευθεία επίθεση εναντίον του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ.

Σκληρή επίθεση εξαπέλυσε ο αρχηγός των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, εναντίον τόσο του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, όσο και του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ.

Αφορμή ήταν οι δημοσκοπήσεις που προηγήθηκαν των χθεσινών βουλευτικών εκλογών, κάτι στο οποίο ο Πάνος Καμμένος αναφέρθηκε και το βράδυ της Κυριακής, στο μήνυμά του μετά τα πρώτα αποτελέσματα, τα οποία έδειχναν πως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες μπαίνουν τελικά στη Βουλή.

Σε παρόμοιο σκληρό ύφος, ο Πάνος Καμμένος χθες χαρακτήρισε τους δημοσκόπους “πληρωμένους δολοφόνους” και σήμερα συνέχισε… στο ίδιο τέμπο.

Στις δηλώσεις του μετά την συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα, αρχικά αναφέρθηκε στην επόμενη μέρα της (νέας) συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, κάνοντας μάλιστα και σαφές “άνοιγμα” στη Φώφη Γεννηματά και το ΠΑΣΟΚ.

Όλα αυτά μέχρι να ερωτηθεί για τις δημοσκοπήσεις. Τότε ήρθε η… “έκρηξη”, με τον αρχηγό των ΑΝΕΛ να κάνει σοβαρότατες καταγγελίες, μιλώντας ξεκάθαρα για δόλο.

“Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πλέον ότι πρόκειται για μια τεράστια απάτη. Εγώ πιστεύω ότι υπάρχει δόλος, γι’ αυτό δημόσια ανακοίνωσα από την προηγούμενη εβδομάδα το αποτέλεσμα των εκλογών, που γνωρίζαμε ότι είχαν οι δημοσκοπικές εταιρείες. Οι δημοσκοπικές εταιρείες γνώριζαν το 6% διαφορά το οποίο μας το διέρρεαν κάποια στελέχη τους, αλλά το έκρυβαν από τον ελληνικό λαό για να τον επηρεάσουν. Η Δικαιοσύνη έχει πλέον το λόγο γιατί η απάτη δε μπορεί να συνεχιστεί“, είπε αρχικά, πριν εξαπολύσει τα “βέλη” του στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας για την δημοσκόπηση που διενήργησε για λογαριασμό του ΣΚΑΪ.

Είπε, λοιπόν, στη συνέχεια: “Παραδείγματος χάριν, το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, το οποίο θέλει να λέγεται επιστημονικός φορέας, τους ΑΝΕΛ μας έδινε στο 1,7% την προηγούμενη μέρα ενώ ήξερε ότι έχουμε περάσει το 3,5%. Κι αυτό διότι εκτελούσε εντολή αυτού που πληρώνει τη δημοσκόπηση“.

Τότε ρωτήθηκε από δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ από που το ήξερε το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, με τον Πάνο Καμμένο να απαντά: “Αφού είστε του ΣΚΑΪ, λοιπόν, σας λέω ότι ο κύριος Αλαφούζος μέσα από τις εφημερίδες του συνέχεια πέρναγε το μήνυμα ότι οι ΑΝΕΛ δεν είναι μέσα στη Βουλή. Το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, λοιπόν, κατ’ εντολή του φαίνεται ότι προσπαθούσε να απογοητεύσει τους Έλληνες ψηφοφόρους την Κυριακή ότι δε θα μπούμε στη Βουλή“.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε