Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Νάσος Ηλιόπουλος σε Γιάννη Οικονόμου: «Μπορεί ο εθνικός ψεύτης να απαντήσει σε μερικά απλά ερωτήματα;»

Νάσος Ηλιόπουλος Πελώνη
Φωτογραφία αρχείου: Intime

Ανεβαίνουν οι τόνοι στο πολιτικό σκηνικό, με τον εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσο Ηλιόπουλο, να απαντά στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γιάννη Οικονόμου, με μια ανακοίνωση που κινείται σε ρυθμούς… σκληρού ροκ.

Νωρίτερα ο κ. Οικονόμου είχε απαντήσει στην επίθεση του επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα και η κόντρα δεν άργησε να ενταθεί.

Από την πλευρά του, λοιπόν, ο Νάσος Ηλιόπουλος, αναφέρει: «Αναρωτιόμαστε αν ο εθνικός ψεύτης μπορεί να απαντήσει σε μερικά απλά ερωτήματα:

Πόσες είναι οι απώλειες εκτός ΜΕΘ;

Ποιο είναι το ποσοστό θνησιμότητας εκτός ΜΕΘ;

Υιοθετεί ο κ. Μητσοτάκης ότι οι διασωληνωμένοι ασθενείς εκτός ΜΕΘ είναι «ψευδοπρόβλημα» όπως είπε ο αδιανόητος κ. Παπαδημητρίου; Με 612 διασωληνωμένους η κυβέρνηση συμφωνεί με την άποψη του κ. Παπαδημητρίου ότι στην ΜΕΘ μπαίνει «όποιος έχει χάσει κάθε ελπίδα»; Ο συγκεκριμένος συνεχίζει να είναι βουλευτής της ΝΔ προσβάλλοντας τους υγειονομικούς και τις οικογένειες που έχουν ανθρώπους που δίνουν τη μάχη;

Και τέλος, πότε θα ανακοινώσει το επόμενο καταστροφικό lockdown ο κ. Μητσοτάκης αφού δεν κάνει απολύτως τίποτα για να το αποτρέψει;​».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις