Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Νάσος Ηλιόπουλος στο newsit.gr: Η κυβέρνηση διαλύει τις εργασιακές σχέσεις – Καταψηφίζουμε το εργασιακό

Νάσος Ηλιόπουλος στο newsit.gr: Η κυβέρνηση διαλύει τις εργασιακές σχέσεις – Καταψηφίζουμε το εργασιακό

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταψηφίσει το εργασιακό νομοσχέδιο στο σύνολο του αναφέρει στην συνέντευξη του στο newsit.gr ο εκπρόσωπος τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Νάσος Ηλιόπουλος.

Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι το νομοσχέδιο Χατζηδάκη φέρνει «την κατάργηση του οκταώρου, τις απλήρωτες υπερωρίες αλλά και στην κατάργηση της επιθεώρησης εργασίας», ενώ δεν διασφαλίζεται ότι ένας εργαζόμενος ο οποίος θα απολυθεί και θα διεκδικήσει στην συνέχεια το δίκιο του.

Ο Νάσος Ηλιόπουλος υποστηρίζει  ότι μέσα από αυτές τις διαδικασίες διαλύονται οι εργασιακές σχέσεις και πολλαπλασιάζονται τα προβλήματα για τους νέους.

Απαντάει στο επιχείρημα της κυβέρνησης ότι το εργασιακό όπως  και το ασφαλιστικό θα βοηθήσουν στην αναπτυξιακή  πορεία της χώρας, ενώ σχολιάζει  και τα όσα είπε ο υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζιδάκης περί «δολοφονίας χαρακτήρος».

Ο εκπρόσωπος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρεται ακόμα στις δημοσκοπήσεις υποστηρίζοντας ότι δεν είναι αντιπροσωπευτικές καθώς γίνονται σε νεκρό χρόνο.

Δείτε όλη την συνέντευξη του Νάσου Ηλιόπουλου στην Ελένη Καλογεροπούλου

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις