Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

ΝΔ εναντίον Μαξίμου για την ΕΡΤ: «Χυδαίο κανάλι διαστρέβλωσης»

ΝΔ για ντιμπέιτ

Πυρ και μανία κατά της ΕΡΤ αλλά και της κυβέρνησης η Νέα Δημοκρατία.

Ενόχληση υπάρχει στη ΝΔ -τόσο για την ΕΡΤ, όσο και για την κυβέρνηση- για τις δηλώσεις που αποδίδονται στον Χαράλαμπο Αθανασίου σχετικά με την υπόθεση Novartis. Γι’ αυτό το λόγο, εκδόθηκε από το γραφείο Τύπου της ΝΔ οξύτατη ανακοίνωση.

Σ’ αυτήν, αποδίδονται ευθύνες για διαστρέβλωση στη Δημόσια Τηλεόραση, αφού η επίμαχη φράση για τις μίζες και τους υπουργούς ακούστηκε, όπως λένε, από δημοσιογράφο της Δημόσιας Τηλεόρασης και όχι από τα χείλη του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης.

Η ανακοίνωση της ΝΔ έχει ως εξής:

«Η κατάντια της δημόσιας τηλεόρασης δεν έχει προηγούμενο. Το Μαξίμου έχει μετατρέψει την ΕΡΤ σε ένα χυδαίο κανάλι διαστρέβλωσης των θέσεων της Νέας Δημοκρατίας. Ας γνωρίζουν τα πρόθυμα φερέφωνα της συριζαϊκής προπαγάνδας και οι προβοκάτορες κατασκευαστές των fake news, ότι από την επομένη κιόλας μέρα των εθνικών εκλογών, η ΕΡΤ θα γίνει η δημόσια, ανεξάρτητη και πολυφωνική τηλεόραση που αξίζει στους Έλληνες».

Υπενθυμίζεται πως για τις δηλώσεις Αθανασίου σε εκπομπή της ΕΡΤ εξέδωσε ανακοίνωση το Μέγαρο Μαξίμου, καλώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη να αποπέμψει τον βουλευτή της ΝΔ.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις