Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

ΝΔ: “Φαγώθηκε” ο Τασούλας μετά το “όχι” στην άρση ασυλίας Νικολόπουλου

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Εκτός Επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής έθεσε η Νέα Δημοκρατία τον βουλευτή Ιωαννίνων, Κωνσταντίνο Τασούλα, με τις… κακές γλώσσες να λένε πως αυτό έγινε ελέω Νίκου Νικολόπουλου…

Η απόφαση του Κώστα Τασούλα να ψηφίσει -εκπροσωπώντας την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ- κατά της άρσης ασυλίας του Νίκου Νικολόπουλου για τις παλαιότερες ομοφοβικές του δηλώσεις, είχε προκαλέσει την έντονη ενόχληση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είχε τονίσει πως το κόμμα δεν μπορεί να καλύπτει τέτοιου είδους δηλώσεις και αυτή του η δυσαρέσκεια φαίνεται πως… μεταφράστηκε μέσω της καθαίρεσης του βουλευτή από τη θέση του εκπροσώπου της ΝΔ στην Επιτροπή Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας.

Πριν από λίγη ώρα ανακοινώθηκε και η απόφαση του Γενικού Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Τσιάρα.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται: “Με απόφαση του Γενικού Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κωνσταντίνου Τσιάρα, στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας, στη θέση του βουλευτή Ιωαννίνων, κ. Κωνσταντίνου Τασούλα, θα συμμετέχει ο βουλευτής Κιλκίς, κ. Γεώργιος Γεωργαντάς“.

Εδώ να υπενθυμίσουμε πως ότι ο κ. Τασούλας είναι επικεφαλής της ομάδας της ΝΔ που επεξεργάζεται τις προτάσεις του κόμματος για την Συνταγματική Αναθεώρηση.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε