Πολιτική

 ΝΔ για ΑΠΘ: Ο Τζανακόπουλος υποστηρίζει τους μπαχαλάκηδες

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή και όσα είπε ο γραμματέας του κόμματος Δημήτρης Τζανακόπουλος όσον αφορά στα επεισόδια στο ΑΠΘ, εξαπέλυσε η ΝΔ. 

«Η  υποστήριξη που παρέχει ο ΣΥΡΙΖΑ στις παραβατικές ομάδες που επιχειρούν να διαλύσουν το Δημόσιο Πανεπιστήμιο όχι μόνο συνεχίζεται, αλλά κλιμακώνεται.  Ο Γραμματέας του κόμματος Δημήτρης Τζανακόπουλος σήμερα στην ΕΡΤ ξεπέρασε κάθε όριο χυδαιότητας από πλευράς της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η οποία στοχοποιεί τον Πρύτανη του ΑΠΘ και την Αστυνομία, παίρνοντας ανοιχτά το μέρος εκείνων που βανδάλισαν τον χώρο που προοριζόταν για βιβλιοθήκη και που από χθες έχουν μετατρέψει το Πανεπιστήμιο σε πεδίο μάχης», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Και καταλήγει: «Ο κ. Τζανακόπουλος  υποστηρίζει τους μπαχαλάκηδες λέγοντας ότι “προκλήθηκαν” από τον Πρύτανη του ΑΠΘ. Πως προκλήθηκαν; Από την προοπτική δημιουργίας βιβλιοθήκης!  Προφανώς για τον Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, τα πανεπιστήμια αντί για βιβλιοθήκες, θα πρέπει να έχουν χώρους με στυλιάρια και μολότοφ.

Όταν η αξιωματική αντιπολίτευση τοποθετείται όπως μια περιθωριακή ομάδα,  αυτό είναι επικίνδυνο για τα Πανεπιστήμια, τη σωματική ακεραιότητα φοιτητών και διδασκόντων αλλά και για την ίδια τη Δημοκρατία».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνυπογράφει τη δήλωση ευρωπαίων ηγετών για τη Μέση Ανατολή: Στόχος η διαπραγμάτευση ενός διαρκούς τερματισμού του πολέμου
Με κοινή δήλωσή τους για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, την οποία συνυπογράφει και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ευρωπαίοι ηγέτες...
Μητσοτάκης
«Πόλεμος» ΝΔ και ΠΑΣΟΚ με φόντο τις δηλώσεις της Σώτης Τριανταφύλλου: «Η κυβέρνηση δεν είναι σε θέση να κάνει μαθήματα περί θεσμικών ορίων»
Το σχόλιο της συγγραφέως για την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ λειτούργησε ως πυροκροτητής στη νέα αντιπαράθεση για ζητήματα κράτους δικαίου και θεσμικής εκτροπής
Μαρινάκης, Τριανταφύλλου, Ανδρουλάκης
ΠΑΣΟΚ για Γεωργιάδη: «Εφόσον έχει ικανοποιήσει ρουσφέτια βουλευτών αναμένουμε την παρέμβαση εισαγγελέα»
Το ΠΑΣΟΚ αναφέρει ότι η  Δικαιοσύνη πρέπει να καλέσει τον Άδωνι Γεωργιάδη να καταθέσει όλα τα στοιχεία των παράνομων ενεργειών και να εξηγήσει και τη δική του εμπλοκή σε αυτά
Ο Άδωνις Γεωργιάδης