Τρίτη, 21 Μαΐ
24oC Αθήνα

ΝΔ για ομιλία Τσίπρα: Κακοστημένη προπαγάνδα…

ΝΔ για ομιλία Τσίπρα: Κακοστημένη προπαγάνδα…

Αντί να απολογηθεί για τα ψέματά του, επέλεξε την ακραία πόλωση, τονίζει η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωση που εξέδωσε μετά την επετειακή ομιλία του Αλέξη Τσίπρα, στο γήπεδο του τάε κβον ντο.

 

Ο πρωθυπουργός κατά την ομιλία του επιχείρησε να προτάξει το δίλημμα “Αριστερά – Δεξιά”, εξαπολύοντας επίθεση κατά του νέου αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκου Μητσοτάκη, κάτι που δεν άφησε ασχολίαστο η ΝΔ.

«Απόψε ο κ. Τσίπρας δεν μπόρεσε να κρύψει τον πανικό του. Ξεκίνησε με κακοστημένη προπαγάνδα, συνέχισε με προσωπικές επιθέσεις και κατέληξε σε ύβρεις. Αντί να απαντήσει στα αδιέξοδα στα οποία με ευθύνη του βρίσκεται η χώρα επέλεξε την παλαιά, ξεπερασμένη τακτική των προσωπικών επιθέσεων. Αντί να απολογηθεί για τα ψέματά του, επέλεξε την ακραία πόλωση. Αντί να μιλήσει στην κοινωνία που δοκιμάζεται από τις πολιτικές του, απευθύνθηκε στο στενό κομματικό του ακροατήριο”, αναφέρει η ανακοίνωση και καταλήγει: 
“Είναι σαφές ότι κάθε μέρα που περνά βουλιάζει στην ανυποληψία. Τον αφήνουμε στη μοναξιά του, καθώς πλέον οι πολίτες κάθε μέρα του γυρίζουν την πλάτη».  

 

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε