Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

ΝΔ για συνθήματα ακροδεξιών: Καταρρέει άλλος ένας μύθος της κυβέρνησης

ΝΔ - Βέροια

Πηγές της ΝΔ σχολιάζουν τα συνθήματα ακροδεξιών που παρεισέφρησαν στην ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βέροια.

«Η υπεύθυνη πατριωτική στάση της ΝΔ για το Σκοπιανό είναι προφανές ότι ενοχλεί τις ακραίες δυνάμεις, προς θλίψη του ΣΥΡΙΖΑ που επενδύει στην άνοδό τους», ήταν το σχόλιο πηγών της Πειραιώς, με αφορμή τα συνθήματα που φώναξαν ακροδεξιοί στην συγκέντρωση με ομιλητή τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη Βέροια.

Όμως οι ίδιες πηγές της ΝΔ έστρεψαν τα βέλη τους στην κυβέρνηση, υποστηρίζοντας ότι το περιστατικό στη Βέροια «γκρεμίζει το αφήγημά της ότι οι διαμαρτυρίες σε βάρος της είναι δήθεν υποκινούμενες από τη ΝΔ».

Δείτε τη στιγμή του επεισοδίου στη Βέροια:

 Τζανακόπουλος για ΝΔ: Όποιος σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελλες

«Όποιος σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελλες», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, αναφερόμενος στη διακοπή της ομιλίας του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βέροια, από διαφωνούντες στη Συμφωνία των Πρεσπών.

Μιλώντας στον News 247 ο κ. Τζανακόπουλος υποστήριξε ότι η ΝΔ και ο αρχηγός της, για μεγάλο χρονικό διάστημα, «αγκάλιασαν» τις ακροδεξιές πρακτικές, τις κάλυψαν και τις υιοθέτησαν ως τρόπο πολιτική αντίδρασης. Πρόσθεσε ότι ο κ. Μητσοτάκης έπαιξε ένα πολιτικό χαρτί για να αξιοποιήσει πολιτικά προς όφελος της ΝΔ τις αντιρρήσεις τμήματος της κοινωνίας και έχασε τον έλεγχο, υιοθετώντας πλήρως την ακροδεξιά.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις