Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

ΝΔ για την επίθεση στο σπίτι του Πάιτ: «Η ανοχή είναι συνενοχή»

ΝΔ για την επίθεση στο σπίτι του Πάιτ: «Η ανοχή είναι συνενοχή»

Έντονη είναι αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας για την επίθεση στο σπίτι του Αμερικανού πρέσβη Τζέφρι Πάιατ από μέλη του Ρουβίκωνα. Σκληρή δήλωση και από τον Σταύρο Θεοδωράκη.

Το γραφείο Τύπου της ΝΔ με αφορμή την επίθεση στο σπίτι του Τζέφρι Πάιατ εξέδωσε μια ιδιαίτερα σκληρή ανακοίνωση. Μέσα από αυτή απαριθμεί μια σειρα από επιθέσεις που έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό κατηγορώντας την κυβέρνηση και προσωπικά τον Αλέξη Τσίπρα για ανοχή, η οποία όμως τελικά, όπως την χαρακτηρίζει, είναι συνενοχή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.

«Επίθεση σε σπίτι πρέσβη. Νέα επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ. Καταδρομικές επιθέσεις του Ρουβίκωνα. Καμμένα αυτοκίνητα δημοσιογράφων.
Γιάφκες στα Πανεπιστήμια. Πορείες συμπαράστασης στον Κουφοντίνα. Θα σας το πούμε απλά κ. Τσίπρα: Η ανοχή είναι συνενοχή» τονίζει το Γραφείο Τύπου της ΝΔ.

Επίθεση κατά πάντων από Θεοδωράκη

Την επίθεση σχολίασε μέσω twitter και ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος τονίζει ότι oι υπουργοί να πάψουν να είναι γραφικοί σχολιαστές & να προστατεύσουν τη χώρα από τους βανδάλους που γελοιοποιούν το κράτος.

«Ο @USAmbPyatt είναι φίλος της Ελλάδας και κανένας κουκουλοφόρος όπως και κανένα κατακάθι της δημοσιογραφίας ή του διαδικτύου δεν μπορεί να το αλλάξει αυτό. Οι υπουργοί να πάψουν να είναι γραφικοί σχολιαστές & να προστατεύσουν τη χώρα από τους βανδάλους που γελοιοποιούν το κράτος».

Καμμένος: «Οφείλουμε να αντιδράσουμε»

Στην επίθεση αναφέρθηκε και ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος τονίζοντας ότι όλοι οφείλουμε να αντιδράσουμε.

«Την ώρα που οι ΗΠΑ στηρίζουν την Ελλάδα σε όλα τα μέτωπα και ο Αμερικανός πρέσβης μαζί με την ομογένεια και φιλέλληνες πολιτικούς στην Ουάσιγκτον κάνουν τα πάντα για να βοηθήσουν στην έξοδο από την κρίση, προβοκάτορες ανθέλληνες ασχημονούν. Οφείλουμε να αντιδράσουμε» αναφέρει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, σε ανάρτησή του σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις