Πολιτική

ΝΔ για Τσίπρα: Σιγά μην αποδοκίμαζε τον Πολάκη – Είναι ένα και το αυτό

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα για όσα δεν είπε στην ομιλία του στο υπουργικό συμβούλιο, εξαπολύουν πηγές της ΝΔ με ειδική αναφορά στον Παύλο Πολάκη.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Δεν περίμενε κανείς από τον κ. Τσίπρα να αποδοκιμάσει σήμερα τον Παύλο τον Πολάκη. Όλοι πια έχουν καταλάβει το λόγο που τον διατηρεί στην κυβέρνησή του: Τσίπρας και Πολάκης είναι ένα και το αυτό», ανέφεραν πηγές της ΝΔ.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρωθυπουργός στην ομιλία του στο υπουργικό συμβούλιο κάλυψε τον Παύλο Πολάκη αλλά επιτέθηκε στον Γιάννη Στουρνάρα εγκαλώντας τον γιατί δεν έχει ελέγξει θαλασσοδάνεια “κρατικοδίαιτων κυριακάτικων εφημερίδων”, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Είπε ακόμα: «Να αφήσουμε τις Κασσάνδρες της καταστροφής και τους υπερτιμημένους τεχνοκράτες που όταν όμως διαχειρίστηκαν την οικονομία, την έριξαν στα βράχια και αργότερα δεν πέτυχαν ούτε μια από τις προβλέψεις και τις εκτιμήσεις τους, να ασχολούνται με ζητήματα μικροπολιτικής αντιπαράθεσης και παραπολιτικού κουτσομπολιού. Και εμείς να συνεχίσουμε τη δική μας δουλειά, το δικό μας έργο, που είναι να δώσουμε ανάσα στην οικονομία, να δώσουμε στήριγμα στους πιο αδύναμους, να προχωρήσουμε στον προοδευτικό θεσμικό μετασχηματισμό αλλά και στην ακόμη μεγαλύτερη ενίσχυση του διεθνούς κύρους της χώρας».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης κατά Σαμαρά: Όσοι από τον καναπέ αμφισβητούν τον πατριωτισμό της ευθύνης, πνίγονται μόνοι τους στα ήρεμα νερά
Σκληρή επίθεση του πρωθυπουργού στην αντιπολίτευση και μήνυμα εκλογικής συσπείρωσης στη ΝΔ - «Μία και μόνη Κυριακή πρέπει να φέρει την αυτοδυναμία»
Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία
36
Πυρά Φλωρίδη κατά Ανδρουλάκη για τη Συνταγματική Αναθεώρηση: «Όποιος απέχει από την Ιστορία, θα βλέπει τη βελόνα να κουνιέται αλλά προς τα κάτω»
Σφοδρή επίθεση του υπουργού Δικαιοσύνης σε ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ - «Επιχειρεί να ακυρώσει τη διαδικασία» είπε για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης
Γιώργος Φλωρίδης