Τρίτη, 19 Μαρ.
15oC Αθήνα

ΝΔ: Η Αχτσιόγλου έχασε την ψυχραιμία της μόλις αποκαλύφθηκαν τα fake news της

ΝΔ κατά Αχτσιόγλου

Η ΝΔ έβαλε στο στόχαστρο την νέα εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου, κατηγορώντας την για κατασκευή και διακίνηση fake news.

Πόλεμος έχεις ξεσπάσει ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για την «επταήμερη εργασία». Από χθες έκανε την εμφάνισή του ένα μονταρισμένο βίντεο, που παρουσίαζε τον Κυριάκο Μητσοτάκη κατά την επίσκεψή του στην Κω δήθεν να «αποδέχεται» θέση επιχειρηματία για την καθιέρωση της επταήμερης εργασίας.

Όταν πάντως προβλήθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή ολόκληρο το βίντεο -μετά από αίτημα της εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ Σοφίας Ζαχαράκη και παρουσία της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Έφης Αχτσιόγλου- η εικόνα ήταν τελείως διαφορετική.

Με αφορμή αυτή την αντιπαράθεση, αλλά και γραπτή ανακοίνωση της κυρίας Αχτσιόγλου, η ΝΔ κατηγορεί ευθέως τον ΣΥΡΙΖΑ για fake news που διακινεί το κυβερνών κόμμα.

«Η μελλοντική Εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Έφη Αχτσιόγλου έχασε σήμερα την ψυχραιμία της, όταν με βίντεο που προέβαλε ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha καταρρίφθηκαν ενώπιόν της τα fake news που διακινεί ο ΣΥΡΙΖΑ και η ίδια για τη δήθεν επταήμερη εργασία. Στη συνολική τοποθέτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη που προέβαλε ο Alpha, από πουθενά δεν προέκυψε καμία απολύτως αναφορά για τη δήθεν επταήμερη εργασία, όπως θέλησαν για μια ακόμη φορά να διακινήσουν τα τρολς του ΣΥΡΙΖΑ με κοπτοραπτική» αναφέρει ανακοίνωση της ΝΔ.

«Ενοχλημένη η κ. Αχτσιόγλου που καταρρίφθηκαν τα fake news της, αξίωσε εκ των υστέρων απ’ όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς να αναμεταδώσουν το ψεύτικο μονταρισμένο βίντεο του Μαξίμου, στο οποίο ο κ. Μητσοτάκης εμφανίζεται τάχα να απαντά σε επιχειρηματία για το συγκεκριμένο θέμα, κάτι που δεν συνέβη ποτέ. Υπερθεματίζουμε του αιτήματος της κ. Αχτσιόγλου. Καλούμε και εμείς τα τηλεοπτικά κανάλια να προβάλουν όποια αποσπάσματα επιθυμούν από την τοποθέτηση του κ. Μητσοτάκη στη συνάντησή τους με τους παραγωγικούς φορείς της Κω. Διότι έτσι, όλοι πια θα καταλάβουν τις μεθόδους με τις οποίες η απερχόμενη κυβέρνηση εξακολουθεί να κατασκευάζει fake news, αδυνατώντας να συνειδητοποιήσει το μήνυμα που της έστειλαν οι πολίτες στις πρόσφατες εκλογές», καταλήγει η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της ΝΔ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις