Τετάρτη, 8 Μαΐ
23oC Αθήνα

ΝΔ και ΚΙΝΑΛ καταδικάζουν την επίθεση εναντίον δημοσιογράφων του Open

ΝΔ
Φωτογραφία αρχείου: Intime

«Οι τραμπούκικες επιθέσεις εναντίον δημοσιογράφων που προσπαθούν, σε δύσκολες και αντίξοες συνθήκες, να ενημερώσουν την κοινή γνώμη για την εξέλιξη των πυρκαγιών είναι πράξεις απαράδεκτες και απολύτως καταδικαστέες», επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Τάσος Γαϊτάνης.

«Η Νέα Δημοκρατία στέκεται σθεναρά απέναντι σε τέτοιες ενέργειες», καταλήγει η ανακοίνωση μετά την επίθεση εναντίον δημοσιογράφων του OPEN τα ξημερώματα του Σαββάτου, 07.08.2021, στην Βαρυμπόμπη.

Καταδικάζει και το ΚΙΝΑΛ

Με δήλωσή του, ο Παύλος Χρηστίδης, εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, αναφέρεται στην επίθεση στους δημοσιογράφους και τεχνικούς του τηλεοπτικού σταθμού OPEN.

«Η ΕΛ.ΑΣ. πρέπει να βρει όσους επιτέθηκαν στους δημοσιογράφους και τους τεχνικούς του τηλεοπτικού σταθμού OPEN και να τους οδηγήσει ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Ταυτόχρονα, πρέπει να απαντήσει για όσα καταγγέλθηκαν χθες βράδυ, σχετικά με τη στάση των αστυνομικών που βρίσκονταν στο περιστατικό.

Click4more: Ηλιόπουλος για την επίθεση σε δημοσιογράφους του Open: Να απαντήσει ο Χρυσοχοΐδης

Όπως σε όλη την τελευταία δεκαετία, οι δυνάμεις του ΠΑΣΟΚ και του Κινήματος Αλλαγής βρέθηκαν, βρίσκονται και θα βρίσκονται απέναντι σε όσους επενδύουν στην τοξικότητα και το διχασμό, για να αποκομίσουν κομματικά οφέλη ή να κρύψουν κομματικές ευθύνες», τονίζει.

Δείτε το βίντεο με την επίθεση των αγνώστων δειλών εναντίον των δημοσιογράφων του Open

Δείτε πώς περιέγραψε την επίθεση η Ελευθερία Σπυράκη

Φωτογραφίες από: Open.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις