Πολιτική

ΝΔ κατά Αυγής: Το δημοσιογραφικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ υιοθετεί πρακτικές Γκέμπελς

Την έντονη αντίδραση της ΝΔ προκάλεσε το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Η Αυγή».

«Φυλακίστηκαν με κυβέρνηση Σαμαρά. Καταδικάστηκαν με κυβέρνηση Μητσοτάκη. Το δημοσιογραφικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ υιοθετώντας πρακτικές Γκέμπελς επιχειρεί να κάνει το άσπρο- μαύρο όταν ακόμη και πρώην υπουργοί τους καταγγέλλουν μεθοδεύσεις υπέρ της Χρυσής Αυγής».

Και το σχόλιο της ΝΔ καταλήγει: «Για να βγουν από τη δεινή θέση καταφεύγουν στη λάσπη. Το μόνο που καταφέρνουν στον ΣΥΡΙΖΑ είναι να πείθουν όλο και περισσότερο ότι η θέση τους είναι στο περιθώριο».

avgi

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άδωνις Γεωργιάδης: Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Τσίπρα για τη διαφήμιση – Η «Ρώμη» είναι πιο ενδιαφέρον βιβλίο από την «Ιθάκη»
«Η "Ρώμη" είναι πολύ πιο ενδιαφέρον βιβλίο διότι η "Ιθάκη" μιλάει για το πώς κατέστρεψε κάποιος μία χώρα, η "Ρώμη" για το πώς φτιάχτηκε μια αυτοκρατορία»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης
11
Δημοσκόπηση Marc: Στο 31% η ΝΔ με σταθερά διψήφια διαφορά από το ΠΑΣΟΚ, το 26% θεωρεί το κόμμα Τσίπρα ευκαιρία ανασύνταξης για την Κεντροαριστερά
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συγκεντρώνει 31,2% στην καταλληλότητα για πρωθυπουργός και διατηρεί προβάδισμα 23,4 μονάδων έναντι του Νίκου Ανδρουλάκη
Κάλπη στις εκλογές 79
Η βουλευτής της ΝΔ Χριστίνα Αλεξοπούλου δέχτηκε φραστική επίθεση στην Πάτρα: «Να φύγετε δολοφόνοι»
Διαδηλωτές σε συγκέντρωση αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη, φώναζαν και αποκαλούσαν «δολοφόνο» την βουλευτή της ΝΔ, λέγοντάς της να φύγει από την πλατεία Γεωργίου Α΄
Η Χριστίνα Αλεξοπούλου
104