Πολιτική

ΝΔ κατά Τσίπρα για την οργισμένη ανάρτησή του για την αποφυλάκιση Πατέλη

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στην ανάρτηση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα για την αποφυλάκιση Πατέλη απαντά το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας. Τον κατηγορεί για έλλειμμα πολιτικής, θυμίζει ότι η δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη και κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι η δίκη της Χρυσής Αυγής καθυστέρησε επί των ημερών του. 

Όλη η ανακοίνωση της ΝΔ

«Ο κ. Τσίπρας, προσπαθεί να καλύψει το έλλειμμα πολιτικής του χρησιμοποιώντας οτιδήποτε συμβαίνει στην επικράτεια προκειμένου να κάνει αντιπολίτευση. Να του θυμίσουμε λοιπόν ότι:

1. Η Δικαιοσύνη στα κράτη δικαίου είναι ανεξάρτητη. Ο κ. Τσίπρας κάνει στοιχείο της πολιτικής αντιπαράθεσης απόφαση δικαστηρίου και δη του Εφετείου Αθηνών, στην οποία προφανώς δεν μπορεί και δεν πρέπει να παρέμβει άλλη κρατική λειτουργία.

2. Με τη Χρυσή Αυγή μαζί κατέβαιναν στις πλατείες των αγανακτισμένων. Μαζί έριξαν την Κυβέρνηση Σαμαρά. Μαζί οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ και οι υπόδικοι βουλευτές της ΧΑ συμμετείχαν και φωτογραφίζονταν σε επικοινωνιακές παραστάσεις στο Καστελόριζο. Μαζί υπερψήφιζαν κρίσιμα νομοσχέδια όπως την απλή αναλογική λέγοντας ότι “δεν υπάρχουν μη ευπρόσδεκτες ψήφοι”. Οι μαϊμού εταιρείες δημοσκοπήσεων που έστηνε έδιναν στη Χρυσή Αυγή 10% λίγες εβδομάδες πριν μείνει εκτός Βουλής.

Ενώ με τον Ποινικό Κώδικα που ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ παραμονές εκλογών άλλαξαν προς το ευνοϊκότερο οι ποινές για τη διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης και καταργήθηκε η στέρηση των πολιτικών τους δικαιωμάτων.

3. Να του θυμίσουμε επίσης ότι επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ δεν βρισκόταν αίθουσα για να ολοκληρωθεί η δίκη της εγκληματικής νεοναζιστικής οργάνωσης.

Όλοι οι Έλληνες γνωρίζουν ότι με Κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας οδηγήθηκε η Χρυσή Αυγή στη Δικαιοσύνη και με Κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας ολοκληρώθηκε η Δίκη της Χρυσής Αυγής που οδήγησε τους νεοναζί στη φυλακή. Και με τον νέο Ποινικό Κώδικα που προτείνει η Κυβέρνηση αυξάνονται τα όρια πραγματικής έκτισης ποινής στα τρία πέμπτα και τα τέσσερα πέμπτα, από δύο και τρία πέμπτα αντιστοίχως.

Ο κ. Τσίπρας θέλει να τα ξεχάσει. Οι πολίτες ξέρουν και θυμούνται».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αφροδίτη Λατινοπούλου: «Χυδαία όσα είπε ο Παϊτέρης για μένα και τη μητέρα μου – Έχω κινηθεί ήδη νομικά»
«ήταν μια χυδαία προσβολή της προσωπικότητάς μου, της αξιοπρέπειάς μου, και δη της μητέρας μου και είναι ότι ιερότερο έχω και δεν σηκώνω κουβέντα γι' αυτό» είπε η πρόεδρος της Φωνής Λογικής
Η Αφροδίτη Λατινοπούλου
Η απάντηση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για το ένταλμα σύλληψης για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο - «Κανένας πολίτης δεν τυγχάνει προνομιακής μεταχείρισης»
«Το ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης διαβιβάστηκε εντός 24 ωρών στον αρμόδιο Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών για περαιτέρω ενέργειες, ενώ η ΕΛ.ΑΣ ενήργησε όπως σε κάθε αντίστοιχη περίπτωση για την εφαρμογή ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης» τονίζουν πηγές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ / ΕUROKINISSI 13
Κώστας Μπακογιάννης για το μποτιλιάρισμα λόγω αγώνα δρόμου: Η Αθήνα έπαθε έμφραγμα – Οι δρόμοι δεν πρέπει να κλείνουν εργάσιμες ημέρες
«Ασφαλώς όλες οι διοργανώσεις είναι ευπρόσδεκτες. Η ταλαιπωρία των Αθηναίων όμως δεν είναι» γράφει σε ανάρτησή του ο πρώην δήμαρχος της Αθήνας
Ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης
Φυλλορροεί η «Ελπίδα» της Μαρίας Καρυστιανού: Βασίλης Κοκοτσάκης και ο Πτέραρχος Αθανάσιος Παπανικολάου αποχώρησαν με αιχμές – Μαζική φυγή και στη Βόρεια Ελλάδα
Συγγνώμη από όσους τον εμπιστεύθηκαν ζητεί ο Κοκοτσάκης, για περίκλειστη παρέα καθοδηγητών της ΝΙΚΗΣ, ο Παπανικολάου
Ο Βασίλης Κοκοτσάκης 77