Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

ΝΔ: Ο Καμμένος εμφανίζει ως ψεύτη και φαντασιόπληκτο τον Κοτζιά

ΝΔ: Ο Καμμένος εμφανίζει ως ψεύτη και φαντασιόπληκτο τον Κοτζιά

Συνέχεια στο σήριαλ των δηλώσεων Καμμένου και Κοτζιά για τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου με την περίφημη πλέον καταγγελία για τα εκατομμύρια του Τζορτζ Σόρος δίνει η αξιωματική αντιπολίτευση.

Με αφορμή την γραπτή απάντηση του υπουργού Άμυνας πως δεν είπε ποτέ στο υπουργικό συμβούλιο ότι η κυβέρνηση πήρε 50 εκατομμύρια από τον Αμερικανό επιχειρηματία, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Κεφαλογιάννης, επισημαίνει τις αντικρουόμενες δηλώσεις Καμμένου και Κοτζιά, ενώ επαναφέρει το αίτημα δημοσιοποίησης των πρακτικών της επίμαχης συνεδρίασης.

Συγκεκριμένα ο Γιάννης Κεφαλογιάννης δήλωσε: “Ο κυβερνητικός θίασος ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν σταματά να μας διασκεδάζει με την εφευρετικότητα του. Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Καμμένος, αφού εμφανίζει ως ψεύτη και φαντασιόπληκτο τον πρώην Υπουργό Εξωτερικών κ. Κοτζιά για όσα δήλωσε ο τελευταίος σε τηλεοπτική του συνέντευξη, μας ενημερώνει ότι το Υπουργείο Εξωτερικών δεν ανήκει στην Κυβέρνηση! Μιας και αναφέρεται και στα πρακτικά του περίφημου Υπουργικού Συμβουλίου, θα είχε ενδιαφέρον να τα βλέπαμε, εκτός και αν έχουν αλλοιωθεί όπως φοβάται ο κ. Κοτζιάς”.

«Ουδέποτε ανέφερα ότι η Κυβέρνηση έλαβε χρήματα από τον Τ. Σόρος. Αντιθέτως, αναφέρθηκα, στο εν λόγω άτομο, σε σχέση με συνεργασία του Υπουργείου Εξωτερικών με εταιρία έκδοσης βίζα, που όμως ουδεμία σχέση έχει με την Κυβέρνηση», αναφέρει ο Πάνος Καμμένος. Παραπέμπει δε τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στις δηλώσεις άλλων μελών του Υπουργικού Συμβουλίου, ενώ υπενθυμίζει με νόημα πως σε όλα τα Υπουργικά Συμβούλια τηρούνται και τα σχετικά πρακτικά.

Δείτε την απάντηση του Πάνου Καμμένου:

[pdf-embedder url=”https://www.newsit.gr/wp-content/uploads/2018/11/kamemnos.pdf”]

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις