Παρασκευή, 10 Μαΐ
18oC Αθήνα

ΝΔ τρολάρει Μαξίμου και Λοΐζου με… Λοΐζο!

Λοΐζου ΣΥΡΙΖΑ

Ο “πόλεμος” της ΝΔ στον ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση της Μυρσίνης Λοΐζου συνεχίζεται με τέσσερα… στιχάκια που αντλούν έμπνευση από τον Μάνο Λοΐζο!

Από τος δριμείες επιθέσεις στο… τρολάρισμα. Η Νέα Δημοκρατία δεν δείχνει διατεθειμένη να… παρατήσει την υπόθεση της Μυρσίνης Λοΐζου και το αποδεικνύει με νέο “χτύπημα”!

Στα… χαρακώματα για την Λοΐζου!

Η κόρη του σπουδαίου Μάνου Λοΐζου ανακοινώθηκε στα πρώτα 16 ονόματα του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ στις 12.03.2019 και μόλις δέκα μέρες αργότερα αποτελούσε… παρελθόν!

Ο σάλος που ξέσπασε μετά τις αποκαλύψεις πως έπαιρνε παράνομα για 5,5 χρόνια την σύνταξη της νεκρής μητέρας της, έκανε την παραίτηση να μοιάζει μονόδρομος (σ.σ. διαβάστε στην ανάλυση του newsit.gr το γιατί), ωστόσο η “μάχη” δεν τέλειωσε!

Ήδη σήμερα, Σάββατο ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιτέθηκε εκ νέου στην κυβέρνηση, με πηγές του Μεγάρου Μαξίμου να του απαντούν.

Μετά από όλα αυτά, έρχεται και το… τρολάρισμα της ΝΔ. Πηγές της Πειραιώς, λοιπόν, απαντούν στο Μαξίμου με στίχους… εμπνευσμένους από τον Μάνο Λοΐζο!

Πιο συγκεκριμένα, “πατώντας” στον στίχο “για της Μυρσίνης την ποδιά μια Παναγιά”, από το “Καλημέρα Ήλιε” που είναι συνυφασμένο με τον πατέρα της Μυρσίνης Λοΐζου, η ΝΔ… αφιερώνει τους εξής στίχους στο Μαξίμου:

“Για της Μυρσίνης την ποδιά,
Τους έπιασε πια απελπισιά.
Οσο διαβάζουν μόνο Ντοκουμέντο,
Τόσο πλησιάζουν στο φαλιμέντο”…

Click4more: Μυρσίνη Λοίζου: «Πανηγύρι» στο Twitter με οργή και… προτάσεις αντικατάστασης!

Και το τραγούδι “Καλημέρα Ήλιε”…

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις