Πολιτική

ΝΔ: «Υπάρχουν ψέματα, μεγάλα ψέματα και ο κ. Τσίπρας»

Για ψέματα και τσάμπα υποσχέσεις κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα η ΝΔ. Με αφορμή την παρουσία του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη και λίγες μέρες πριν την ΔΕθ σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης τονίζει πως «αργά θυμήθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ ότι τα ψέματα και οι τσάμπα υποσχέσεις είναι ενοχλητικά» καθώς "προηγουμένως «έχουν φροντίσει να καταστήσουν οι ίδιοι τη Θεσσαλονίκη τόπο ανακοίνωσης ατελείωτων ψεμάτων» με το «αλήστου μνήμης πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης, το σκίσιμο των μνημονίων και την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, το 2014, τα θεαματικότερα ίσως ψέματα στην πολιτική μας ιστορία»."
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η ΝΔ κάνει λόγο για «τα ψέματα του 2015 (μετά το 3ο μνημόνιο, όταν υποτίθεται είχαν τελειώσει με τις «αυταπάτες»…)» για τις υποσχέσεις ότι θα μειώσουν τη φορολογία και δεν θα παραχωρήσουν τα κόκκινα δάνεια σε funds, για να κάνουν ακριβώς τα αντίθετα αλλά και για τα περυσινά ψέματα του 2016.

«Αναδείξαμε 13 από αυτά και απάντηση δεν λάβαμε. Τους τα θυμίζουμε με την ελπίδα να λάβουμε κάποια πειστική απάντηση αντί για ένα ακόμα υβριστικό παραλήρημα.

Με το νέο ψέμα ότι δήθεν τελειώνουν τα μνημόνια, όταν έχουν δεσμεύσει τη χώρα σε βαριά λιτότητα με μειώσεις μισθών, συντάξεων και αφορολόγητου και υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα για πολλά ακόμα χρόνια. Οι πολίτες πλέον γνωρίζουν: υπάρχουν ψέματα, μεγάλα ψέματα και ο κ. Τσίπρας. Αναμένουμε με (όχι και τόσο μεγάλο, είναι η αλήθεια…) ενδιαφέρον, τι ψέματα θα σερβίρουν φέτος και σε ποιους θα επιρρίψουν τις ευθύνες για τις αποτυχίες τους. Ελπίζουμε να βρουν κάτι πρωτότυπο» καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης: «Εκλογές την άνοιξη του 2027 – Το ΠΑΣΟΚ κοροϊδεύει ψιλό γαζί τους πολίτες»
Pροανήγγειλε ότι στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης θα παρουσιάσει αναλυτικότερα τον οικονομικό προγραμματισμό για το επόμενο έτος και το σχέδιο της κυβέρνησης για την επόμενη τετραετία, με ορίζοντα την Ελλάδα του 2030
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης 15
Το σχέδιο Τσίπρα για τη ΔΕΘ: «Να παράγουμε περισσότερο, να μοιραζόμαστε δικαιότερα, να ζούμε καλύτερα»
Με «έντιμη διακυβέρνηση, δίκαιη ανάπτυξη και παραγωγική ανασυγκρότηση» ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη - Η σύγκλιση με την Ευρώπη γίνεται ο κεντρικός εθνικός στόχος
Αλέξης Τσίπρας 22
Μητσοτάκης από Κοζάνη: Το 2023 είπα ότι ο κατώτατος μισθός θα φτάσει τα 950 ευρώ, τώρα λέω ότι πριν τις εκλογές θα τα έχει ξεπεράσει
«Οι πολίτες έχουν και μνήμη και κρίση και θα αναγνωρίσουν στη ΝΔ ότι μπορεί να κρατήσει το τιμόνι της χώρας σε πολύ δύσκολους γεωπολιτικούς καιρούς» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός
Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης συνομιλεί με πολίτες στην Κοζάνη 197
Απάντηση ΠΑΣΟΚ σε ΝΔ για Ακρίτα: Απροκάλυπτα προσπαθεί να αυξήσει την πλειοψηφία της στο προεδρείο της Βουλής
«Οι ακροδεξιοί πολιτικοί συνοδοιπόροι της κυρίας Σδούκου και του κυρίου Μαρινάκη έκαναν πολιτική καριέρα με τέτοια θλιβερή ατζέντα», επισημαίνει ο Κώστας Τσουκαλάς, συμπληρώνοντας πως «δεν έχει τέλος ο πολιτικός τους κατήφορος»
ΠΑΣΟΚ, γραφεία 6